Aydın’da tır ve 2 otomobil çarpıştı: Ölü ve çok sayıda yaralı var!

Aydın’da feci bir trafik kazası yaşandı. Otomobil, karşı şeride geçerek tırla ardından başka bir otomobille çarpıştı. Meydana gelen feci kaza sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Feci kaza, Aydın’ın Köşk ilçesinde saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Ali İhsan Mete’nin (42) kullandığı otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak önce karşıdan gelen Gökhan Gedik (37) yönetimindeki TIR’a ardından da aynı istikamete giden Süleyman Çağatay Çoklutal (25) yönetimindeki otomobille çarpıştı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 3 KİŞİ DE YARALANDI

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada Mete’nin kullandığı otomobilde bulunan Mehmet Bayrak (38) hayatını kaybetti. Otomobil sürücüleri Ali İhsan Mete ve Süleyman Çağatay Çoktutal ile Eda Çoktutal (30) olay yerine gelen ambulanslarla Aydın Adnan Menderes Üniversite Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan yaralıların durumunun iyi olduğu bildirildi. Bayrak’ın cenazesi ise jandarmanın olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Aydın Adnan Menderes Üniversite Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Exit mobile version