Aydın’dan kahreden haber: 2 yaşındaki çocuk evdeki yangında hayatını kaybetti!

Aydın’dan acı bir haber geldi. Müstakil bir evde yangın çıktı. Meydana gelen yangın sırasında 2 yaşındaki çocuk alevlerin arasında kalarak, hayatını kaybetti. Küçük çocuğun babasının hastanede olduğu ve annesinin de refakatçi olması nedeniyle babaannesine bırakıldığı öğrenildi.

Acı olay, Aydın’ın Nazilli ilçesinde Bayındır Mahallesi’nde sabah saatlerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, müstakil bir evde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

2 YAŞINDAKİ ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Ekipler yangına müdahale etti. Ekiplerin yoğun çabaları sonucunda yangın kontrol altına alındı. Yangında evde bulunan 2 yaşındaki Mehmet Oğuz’un alevlerin arasında kalarak hayatını kaybettiği tespit edildi.

ANNE VE BABASI HASTANEDEYKE BABAANNESİNE BIRAKILDI

Yangında hayatını kaybeden 2 yaşındaki Mehmet Oğuz’un, babası hastanede olduğu ve annesinin de babasına refakat ettiği için babaannesine bırakıldığı öğrenildi. Kanser hastası olduğu için Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören baba S.O. ile anne S.O.’nun acı haberle yıkıldı.

Evdeki yangının, sağır ve dilsiz olduğu öğrenilen babaannenin hayvanlara bakmak için evden çıktığı sırada meydana geldiği öğrenildi. Gerekli olay yeri inceleme çalışmalarının ardından Oğuz’un cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

Exit mobile version