Aydın’ı sağanak yağış ve fırtına vurdu! AFAD ekipleri sevk edildi

Aydın’ın İncirliova ilçesinde şiddetli yağış ve fırtına hayatı felç etti. Dün akşam saatlerinde etkili olan kuvvetli yağışla fırtına nedeniyle zor anlar yaşandı. Fırtına nedeniyle apartmanın çatısı uçtu, bir işletmeye ait masalar sandalyeler havada savruldu. İhbar üzerine bölgeye AFAD ekipleri sevk edildi.

EVİN ÇATISI UÇTU

Aydın’da akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. İncirliova ilçesinde de etkisini hissettiren fırtınanın şiddeti güvenlik kameralarına yansıdı. Bir işletmeye ait masa ve sandalyelerin havada savrulduğu görülürken, ağaçlar da rüzgardan nasibini aldı. Öte yandan, fırtına nedeniyle Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerindeki bir apartmanın çatısı uçtu. Çatının rüzgarın etkisi ile savrulduğunu gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye itfaiye, polis ve AFAD ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler gerekli çevre güvenliğini alarak kopan parçaları güvenli alana indirdi. Olayda ölen ya da yaralananın olmaması teselli kaynağı olurken, apartmanda maddi hasar meydana geldi.

Exit mobile version