Aydın Haberleri

Aydınlı genç iş insanının hız tutkusu ölümle son buldu

Muğla-Aydın Karayolu’nda, Aydınlı iş insanı Osman Öğünçlü, hız yaparken karıştığı trafik kazasında yaşamını yitirdi. Korkunç olay, Yatağan Yava Mahallesi sınırları içerisinde meydana geldi. Nazilli’de yaşayan ve motor sporlarına ilgi duyan Öğünçlü, arkadaşlarıyla birlikte bir tur düzenledi.

Yarış motosikletiyle hız yaptığı bilinen genç iş insanı, Yatağan’dan dönüş yolunda seyir halinde olan başka bir motosiklete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen motosikletten düşen Öğünçlü, yaklaşık 70 metre sürüklenerek ağır şekilde yaralandı. Olay yerine çağrılan Acil Sağlık ve Jandarma ekipleri, yaptıkları kontrolde Öğünçlü’nün hayatını kaybettiğini belirledi.

Diğer motosiklet sürücüsü hastanede

Hız tutkunu iş adamının ölümü, arkadaşlarını ve ailesini derin üzüntüye boğdu. Kazada diğer motosiklet sürücüsü ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Sosyal medya hesabında paylaştığı son gönderisi, Öğünçlü’nün trajik bir tesadüfle yaşamını yitirdiği gösterdi. Akaryakıt istasyonları işletmeciliği yapan Öğünçlü, bir gün önce paylaştığı kask kamerası görüntülerinde, çalıştığı istasyondaki bir personelin uyarısına, “Kötüyü çağırma” şeklinde yanıt vermişti.

Cenazesi, Nazilli’deki Koca Camii’de kılınan namazın ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. Osman Öğünçlü’nün genç yaşta aramızdan ayrılması, motor sporları camiasında ve iş dünyasında büyük bir üzüntüye neden oldu.