Aydınlı vatandaşlar dikkat: Kimse talip olmadı, 3. kez ihaleye çıkılacak!

Aydın Efeler’de 6 sene önce yıkılan ve sıkça gündem olan eski minibüs garajına ilişkin Efeler Belediye Başkanı önemli açıklamalar yaptı.

Aydın Efeler’de bulunan eski otogar alanı ve eski minibüs garajı sıkça gündeme gelmeye devam ediyor. Son olarak mülkiyeti Efeler Belediyesi’nde kalan garaj alanına ilişkin Efeler Belediye Başkanı Mehmet Altay önemli açıklamalar yaptı.

Geçen günlerde bir açılışta Zafer Mahallesi Muhtarı Mustafa Saraç’ın eski minibüs garajının akıbetine ilişkin sorulan soru üzerine açıklama yapan Başkan Atay, hazırlanmış proje için iki defa ihale yapıldığını ancak ihaleye katılan kimsenin olmadığını kaydetti.

“İki kez ihaleye çıkıldı kimse talip olmadı”

Kasımda üçüncü defa ihaleye çıkılacağını belirten Başkan Atay; “Bu yerlere ilişkin 2 defa ihaleye çıkıldı ancak ihaleye giren olmadı. Üçüncü ihale 24 Kasım Çarşamba günü gerçekleştirilecek. Bunun da duyurusunu buradan paylaşayım. İnşallah girerler, girmezlerse de bir defa daha ihaleye çıkacağız. Başka bir formül bulmaya çalışacağım. İki kez ihale gerçekleştirdik ama giren olmadı. Herkesin bilgisine sunuyorum” dedi.

“Otopark ve çarşıdan oluşan 2 numaralı proje seçilmişti”

Efeler Belediyesi tarafından Eski Santral Minibüs Garajı’na yapılacak proje için düzenlenmiş olan anket sonrası otopark ve çarşıdan oluşan 2 numaralı proje yüzde 48,7 oy oranıyla en çok tercih edilen proje olmuştu. Şehir yönetimine vatandaşların aktif olarak katılmasını hedefleyen Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Zafer Meydanı’nda yer alan Eski Santral Minibüs Garajı’na yapılacak olan düzenlemeye dair hazırlanan 3 projeyi halkın beğenisine sunmuştu.

 

Exit mobile version