Magazin

Aygün Aydın intihar mı etti? Aygün Aydın kimdir?

Hakan Sabancı ile ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımları ile gündem olan Aygün Aydın, bu kez intihar ettiği iddiaları ile gündeme geldi. Daha önce 3 günlük zorlama hapis cezası alan Aygün’ün intihar girişiminde bulunduğu ve evinin önüne ambulans geldiği iddia edildi.

Sosyal medyanın çok konuşulan isimlerinden olan Aygün Aydın’ın intihar ettiği konuşuluyor. Bu nedenle internet sayfalarında “Aygün Aydın intihar mı etti?”, “ Aygün Aydın kimdir?” sorularının cevapları araştırılıyor.

Hakan Sabancı ile yaptığı konuşmaları ifşa ettikten sonra neredeyse 1 milyon takipçisi olan Aygün Aydın bu kez de intihar haberleri ile gündemde. Sosyal medyada yer alan haberlere göre, Aygün Aydın’ın intihar girişiminde bulunduğu ve evinin önüne ambulans geldiği konuşuluyor.

Instagram hesabından tehdit etmişti

Aygün Aydın 3 günlük zorlama hapisi cezasın ardından sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Kendi bebeğinin ultrasonunu paylaşmakta suçmuş, ülkede meğer! Sen beni nasıl o katillerin içine böceklerin içine atıp öldürmeye çalıştıysan andım olsun seni yerle bir etmeden bu dünyadan göçüp gitmeyeceğim” İfadelerini kullanmıştı.

Aygün Aydın’ın rol aldığı diziler

Menajerimi Ara

Yasak Elma

Muhteşem Yüzyıl: Kösem

Kırmızı Oda

Bay Yanlış

Bu Tarz Benim