Ayın başından parası bitenlere, kamu bankasından nakit desteği: Başvuran herkese anında 10 bin TL ödenecek! Kredi başvurusu

Ekonomi piyasalarında gözlenen hareketliliğin gıda, emlak, tekstil, otomotiv ve daha pek çok sektöre yüksek oranlı zamlar aracılığı ile yansıması, vatandaşların ihtiyaçlarını karşılayamamalarına doğal olarak da geçinememelerine sebep oldu. Alım gücü düşen ve buna bağlı olarak da eli nakde sıkışan vatandaşlar, bu sorunlarını çözüme kavuşturmak amacı ile mantıklı bir çözüm yolu arayışı içerisine girdiler.

Vatandaşların bütçelerini daha fazla zorlamadan çözüme kavuşturmak istedikleri nakit sıkıntılarına, devletin bankası Halkbank’tan yanıt geldi. “Önce Halk Sonra Banka” sloganı ile yola çıkan Halk Bankası, yeni dönemde nakde sıkışan vatandaşlara destek olacağını bildirdi.

Halkbank Anında İhtiyaç Kredisi 2022

Devletin bankası olması sebebi ile milyonlarca müşterisi bulunan Halkbank, yeni dönemde de geliştirdiği kampanyaların avantajlı fırsatları sayesinde dikkat çekmeye devam ediyor. Tüm Türkiye’nin güncel problemlerinden biri olan nakit sıkışıklığını çözüme kavuşturmak adına yeni bir kampanya başlattığını duyuran banka, başvuran vatandaşlara 10 bin TL’ye kadar anında kredi hizmeti sunacağını bildirdi.

Halkbank’ın resmi internet sitesinde de yayınlanmış olan anında kredi hizmetine göre söz konusu hizmetin azami vade sayısı 36 ay, aylık faiz oranı ise yüzde 1,71 olarak belirlendi.

Halkbank Anında İhtiyaç Kredisi Örnek Hesaplama Tablosu

Halkbank’ın geliştirmiş olduğu anında ihtiyaç kredisi hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlara örnek teşkil edebilmesi açısından hesaplama tablosu şu şekilde oluşturuldu:

Halkbank Anında İhtiyaç Kredisi Başvurusu

Halkbank’ın anında ihtiyaç kredisi hizmetine bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı ya da banka şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.

Exit mobile version