Ekonomi

Ayın sonu nasıl gelecek diye düşünmenize gerek yok! ING Bank, tek tıkla başvuran herkesin ayağına 7 bin TL getiriyor! ING nakit avans

Bir süredir çeşitli faktörlerden ötürü ekonomi piyasalarının alt üst olması, gündelik hayat ürünlerinin çok yüksek oranlarda zam almasına sebep oldu. En temel ihtiyaçların dahi fahiş fiyatlara satışa sunulduğu şu günlerde, vatandaşların alım güçleri düşerek nakde olan sıkışıklıkları arttı. Bu durum sonucunda nakit arayışı içerisine giren vatandaşlar, çareyi bankalarda aramaya başladılar. Bu noktada devreye giren ING Bank, hali hazırda geçim derdine düşmüş olan vatandaşların daha fazla mağdur olmasına izin vermemek adına yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

ING Bank’ın resmi internet sitesinde detayları paylaşılmış olan yeni kampanya haberine göre ay ortasında sıkışan ve ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile nakde ihtiyacı olan herkese, tek tık ile ulaşabilecekleri nakit avans hizmetinin geliştirildiği bilgisi kaydedildi.

ING Nakit Avans 2022

Türkiye’nin önde gelen bankalarından biri olan ING Bank, yeni dönemde gelişen zorlu ekonomik koşullara karşı vatandaşların yanında olduğunu duyurdu. Geliştirdiği taksitli nakit avans hizmeti ile bu duyurusunun arkasında olan banka, kredi kartı ürününü kullanan tüm müşterilerine kartlarının limiti kadar nakdi destekte bulunacağını bildirdi.

ING Bank Nakit Avans Hizmetinin Detayları

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan taksitli nakit avans hizmetinin azami vade sayısı 12 ay, aylık ortalama faiz oranı yüzde 1,80 olarak belirlendi. Banka, bu veriler ışığında 7 bin TL tutarında nakit destek almak isteyen müşterilerinin ödeyecekleri taksit tutarını, 668 TL olarak hesapladı.

ING Bank Nakit Avans Başvurusu 2022

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan taksitli nakit avans hizmetine bana ATM’leri, internet bankacılığı, mobil uygulama, çağrı merkezi ya da banka şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.