Aylardır beklenen fotoğraf sonunda geldi! Oyuncu Burak Deniz, model sevgilisi Didem Soydan ile fotoğraflarını paylaştı!

Yakışıklılığı ile dikkat çeken isimlerden birisi olan oyuncu Burak Deniz, rol aldığı dizi ve film projelerinin yanı sıra özel hayatı ile de gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda bir dizi setinde tanışarak uzun soluklu bir ilişki yaşadığı oyuncu Büşra Develi’den sonra sessizliğe bürünen ancak sonrasında ünlü model Didem Soydan ile bir ilişkiye başlayan Burak Deniz, yaşadığı ilişkinin gizemini koruması ile oldukça dikkat çekmişti.

2020 yılının az ayında başlamış oldukları ilişkilerini magazin kameralarından uzak yaşamayı tercih eden ve sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor olmalarına rağmen ilişkilerine dair paylaşımlarda bulunmayan Burak Deniz ve Didem Soydan bu yönleri ile birçok kişinin takdirini toplamayı başardılar.

Geçtiğimiz aylarda bir buçuk yıllık ilişkilerini sonlandırarak hayranlarını üzen Burak Deniz ve Didem Soydan, ayrılığa daha fazla dayanamayarak yaklaşık bir ay önce barıştılar. Barışmanın ardından yine birlikte görüntülenemeyen ünlü ikili, bu sefer kendi istekleri ile kameraların karşısına geçerek poz verdiler. Burak Deniz’in sosyal medya hesabından paylaştığı görüntüler, sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça beğenildi.

Burak Deniz ve Didem Soydan Lansman Gecesine Katıldı!

14 Haziran tarihinde yayın hayatına başlayan Disney Plus, görkemli bir lansman gecesi düzenledi. İstanbul Tersane İstanbul’da düzenlenen lansman gecesine katılan isimlerden olan Burak Deniz ve Didem Soydan çifti, belki de ilk kez kendi istekleri ile objektiflerin karşısına geçerek poz verdi.

Burak Deniz Instagram Hesabından Paylaştı!

Birbirlerine dair pek bir paylaşımları bulunmayan ünlü ikili, gizemli ilişkilerini yaşamaya devam ederlerken takipçilerinin bekledikleri paylaşımı ilk yapan isim Burak Deniz oldu. Deniz, Disney Plus’ın lansman gecesinde sevgilisi Didem Soydan ile çekilmiş olan karelerini, Instagram hesabından paylaştı.

İtalya’da Popülerliği Artıyor!

Disney Plus için çekilen Cahil Periler dizisinin son 4 bölümünde oynayan Burak Deniz, ilk olarak platformun İtalya ayağında yayınlanan dizi sayesinde yurtdışındaki popülerliğini arttırmaya devam ediyor.

Exit mobile version