Aylık en az 3 bin 788 TL maaşı var: Lise mezunu olanlar da başvurabilir!

Lise mezunlarını sevindirecek bir iş ilanı yayınlandı. Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu tarafından yayınlanan ilana göre çeşitli kadrolarda personel alımı yapılacak. Söz konusu kadrolar için en az lise mezunu olanlar başvurabilecek. Destek personeli kadrosu için yapılan açıklamada aylık bürüt maaşın en az 3 bin 788 TL olduğu belirtildi.

Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu, 2 Kadın koruma ve güvenlik görevlisi, 2 Erkek koruma ve güvenlik görevlisi, temizlik, basit bakım ve ısıtma gibi temel hizmetleri yerine getirmek üzere 5 destek personeli, 1 teknisyen olmak üzere toplam 10 sözleşmeli personel alımı yapılacağını duyurdu. Kadroya başvuranlar arasından seçilenler sözlü sınav yöntemi ile belirlenecek.

Özel şartlar:

Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonlarına başvurabilmek için

a) En az iki yıllık ön lisans mezunu olmak,
b) Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, (Asıl listeye giren adayların atama için bu belgeyi ibraz etmeleri gerektiğinden belgenin geçerlilik süresinin dolmamış olması gerekir.)
c) Güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanmak,
d) Görevin yapılmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı ile engelli bulunmamak.
e) Gece ve gündüz, iç ve dış mekânda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak,
f) Erkeklerde 175 cm, kadınlarda 165 cm’den kısa boylu olmamak, (Asıl listede yer alan adaylardan bir sağlık kuruluşundan alınan boy-kilo gösterir belge istenecektir.)
g) Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 20’den fazla veya az olmamak, (Örneğin;175 cm boyunda olan bir adayın kilosunun 75+20=95’ten fazla, 75-20=55’ten az olmaması gerekmektedir.)

Sözleşmeli Destek Personeli pozisyonlarına başvurabilmek için;

a) En az lise veya dengi okul mezunu olmak,

Sözleşmeli Teknisyen pozisyonuna başvurabilmek için;

a) Meslek liseleri veya teknik liselerin Elektrik, Elektronik bölümlerinden ya da Elektrik elektronik teknolojisi alanından mezun olmak gerekmektedir.

Başvuru tarihi :

Başvurular 01/11/2021 günü başlayıp, 12/11/2021 günü mesai saati bitiminde sona erecektir. Başvuruların, 12.11.2021 Cuma günü saat 23:59’a kadar tamamlanmış olması gerekmektedir

Başvuru yeri ve şekli:

Adaylar başvurularını 1 Kasım – 12 Kasım 2021 tarihleri arasında e-Devlet üzerinde Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden giriş yaparak, e-Devlet üzerinden yapacaktır.

Exit mobile version