Magazin

Ayrılık iddialarına jet yanıt: Eşi Fahriye Evcen, annesine sesine yükselttiği için evi terk ettiği iddia edilen Burak Özçivit suskunluğunu bozdu!

Ayrı ayrı kariyerlere sahip olan ve yolları “Çalıkuşu” isimli dizide kesişen Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, büyük bir aşk ile çıktıkları yolu, 2017 yılında evlilik ile taçlandırdı. Birlikteliklerinin ilk gününden bugüne kadar sanat camiasının birbirine en çok yakışan çifti olarak gösterilmeye devam ediliyorlar.

Birbirlerine olan sevgileri ve saygıları gözlerinden okunan ve 3 yıl önce de aşklarını ilk çocukları Karan ile taçlandıran Burak Özçivit- Fahriye Evcen çifti, bir süredir Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’in annesi ve kız kardeşi arasında bazı sıkıntıların olduğu iddiaları ile gündeme geliyorlardı. Dönem dönem buna benzer iddialar ile adlarından söz ettiren ancak sessizliklerini her daim koruyan ünlü çift, dün bir kez daha aynı konu ile magazin gündemine bomba gibi düştü.

Bir sosyal medya kullanıcısının yaptığı paylaşım ile ortaya atılan iddiaya göre Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’in tartıştığı ve tartışmanın üzerine Burak Özçivit’in evi terk ettiği öne sürüldü. Bir günde magazin gündemini karıştıran bu iddiadan sonra Burak Özçivit’ten yeni bir paylaşım geldi.

TARTIŞTIKLARI İDDİA EDİLMİŞTİ!

Bir sosyal medya kullanıcısı, dün Fahriye Evcen ve Burak Özçivit hakkında bir iddia ortaya attı. Sosyal medya kullanıcısının ortaya attığı iddiaya göre Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’in tartıştıkları ve Burak Özçivit’in “yeter artık Fahriye” diye bağırarak evi terk ettiği öne sürüldü.

KONUNUN “KAYINVALİDE” OLDUĞUNU SÖYLENDİ!

Sosyal medya kullanıcısı Fahriye Evcen’in, kayınvalidesi ile tartıştığını ve sesini yükselttiği için Burak Özçivit’in devreye girdiğini iddia etmişti. Bir diğer iddia ise Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in tartışmalarının dışarıdan duyulduğu yönündeydi.

FOTOĞRAFLI CEVAP!

Evi terk etme iddialarının üzerine sessizliğini bozan Burak Özçivit, Instagram hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Eşi ile fotoğrafını paylaşan Özçivit “bizi artık rahat bırakın, sevgiler” notunu düştü.