Ayşe Hatun Önal kayboldu: Ünlü isimden aylardır haber alınamaması herkesi paniğe soktu!

Magazin gündemi son dakika açıklaması ile herkesi şaşkına uğrattı. Bir zamanların sevilen isminin, uzun bir süredir ortalıklarda olmadığını ve herhangi bir yerde görüntü vermediğini fark eden araştırmacılar, çalışmaları sonucunda herkesi duygulandıran detaylara ulaştı. Ünlü ismin nerede olduğu merak konusu oldu!

Başına Kötü Bir Şey Mi Geldi?

Bir zamanlar podyumları yerinden oynatan, daha sonra ise meslek tercihini değiştirerek şarkıcı olmaya karar veren ve çıkarttığı ilk şarkıdan itibaren farklı tarzı ile dikkat çekmeyi başaran Ayşe Hatun Önal’dan son zamanlarda haber alınamıyor olması, ünlü ismin hayranlarının paniğe kapılmasına sebep oldu.

Ayşe Hatun Önal’ın ortadan kaybolmasının ardından, bu durum ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Uzun bir süredir kendisinden haber alınamadığı bilinen Ayşe Hatun Önal’a menajeri dahil olmak üzere yakın çevresinden hiçbir ismin, bu süreçte kendisine ulaşamadığı ortaya çıktı. Ünlü ismin hayranları ortaya çıkan bu detaylar üzerine, şarkıcının başına bir şey geldiğini düşünerek endişelenmeye başladı.

En Son Eylül Ayında Paylaşım Yaptı!

Ayşe Hatun Önal’ın uzun bir süredir sessizliğini korumasının üzerine, ünlü ismin sosyal medya hesapları incelenmeye başlandı. Daha önce ki zamanlar içerisinde sosyal medyayı aktif olarak kullandığı bilinen ünlü ismin Instagram hesabında fark edilen detay, herkesi şaşkına uğrattı. Ayşe Hatun Önal’dan haber almak üzere araştırmalara başlayan ve bunun sonucunda ünlü ismin Instagram hesabını kontrol eden kişiler, Önal’ın en son Eylül ayında paylaşım yaptığını fark etti.

Haberler Üzerine Ortaya Çıktı!

Geride bıraktığımız dönem içerisinde önce babasını, sonra da annesini beyin kanaması sebebi ile kaybeden Ayşe Hatun Önal’dan bir süredir haber alınamamasının ardından, ünlü ismin kayıplara karıştığı haberlerinin yapılması, Önal’ın ortaya çıkmasını sağladı. Ünlü isim uzun bir süredir aktif olarak kullanmadığı Instagram hesabından, arka arkaya paylaşımlar yapmaya başladı. Boğaz Köprüsü görüntüsü ile başlayan paylaşımlar, bir pasta fotoğrafı ile son buldu. Önal’ın bu paylaşımları yapmasının ardından, başına bir şey geldiğini ve bu yüzden ortalıklarda olamadığını düşünen hayranları rahat bir nefes aldı.

Exit mobile version