Magazin

Ayşe Yüksel, Survivor defterini yırtıp attı! Acun Medya ile tüm bağlantısını kesen Yüksel, FOX TV’nin en çok izlenen dizisi ile anlaştı!

TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor, birçok kişinin hayatını değiştirmeye devam ediyor. Yarışmaya katılan ve şansını değerlendirmeyi başaran herkesin önüne yeni kapıların açılmasını sağlayan Survivor, bu kez de yarışmaya iki yıl üst üste katılan Ayşe Yüksel’in hayatının bambaşka bir yöne evrilmesini sağladı.

2021 yılında katıldığı Survivor yarışması ile geniş bir ayran kitlesine hitap etmeyi başaran Ayşe Yüksel, “bir daha katılmam” dediği yarışmaya, 2022 yılında da katıldı. All Star konseptinin başlamasının üzerinden 1,5 ay geçtikten sonra yarışmaya yedeklerden dahil olan Ayşe Yüksel, geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de yarı finale kadar gelmeyi başardı.Yarı final koltuğunda Nisa Bölükbaşı ile oturan Ayşe Yüksel, bu sene kazanacağına dair umutlu olduğunu her fırsatta dile getirirken, beklediği şampiyonluk bu sene de gelmedi. Ayşe Yüksel yarışmayı 4’üncü olarak tamamladı.

Yarışmanın hemen ardından Instagram hesabını aktif olarak kullanmaya başlayan Ayşe Yüksel, oyunculuk yolunda ilerlediğine dair yeni paylaşımlar yapmaya başladı. Yüksel’in, FOX TV’nin reyting rekorları kıran dizisi ile anlaştığı iddia edildi.

Acun Medya’yı Sildi!

Survivor All Star’ın final yapmasının ardından sosyal hayatına hızla adapte olan Ayşe Yüksel, Instagram hesabını da tekrar aktif olarak kullanmaya başladı. Yüksel’in Instagram hesabında yaptığı ilk değişiklik ise profilinde bulunan “Survivor” açıklamasını kaldırmak oldu. Yüksel bu tavrı ile Acun Medya ile tüm bağlantısını kopardığını gösterdi.

Mahkum Dizisine Başrol Olarak Geliyor!

Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda kariyerini oyuncuk alanında devam ettireceğini gösteren Ayşe Yüksel’in FOX TV’nin sevilen dizisi Mahkum ile anlaştığı ve dizinin yeni sezonunda başrol olarak yer alacağı iddia edildi.

Açıklama Gelmedi!

Gündeme bomba gibi düşen iddianın ardından Yüksel’den açıklama beklenirken, henüz resmi bir paylaşım yapılmadı.