Ekonomi

B sınıfı ehliyet için açıklandı: Önümüzdeki sene uygulanacak!

Tüm illerdeki milyonlarca vatandaşı ilgilendiriyor. B sınıfı ehliyet açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamaya göre, önümüzdeki sene itibariyle ehliyet fiyatlarına zam gelebilir. Yeni zamlar ile beraber ehliyet için ödenecek para 6 bin TL’ye kadar çıkabilir.

Birçok kişi 18 yaşını doldurmasına rağmen hala ehliyet sahibi değil. Ehliyet almak için önümüzdeki seneyi bekleyen vatandaşları ise üzecek bir gelişme yaşandı. Yapılan açıklamalara göre, ehliyet için ödenecek para önümüzdeki sene 6 bin TL üzerine çıkabilir.

B sınıfı ehliyet için açıklandı

Mynet’in haberine göre, konuyla ilgili açıklamalarda bulunun Sakarya Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Dernek Başkanı Dursun Aydın, “Yılbaşından bu yana özellikle akaryakıta, lastik ile araç fiyatlarına, araç parçası ve işçiliklere defalarca, asgari ücrete iki kez zam geldi. Özellikle enflasyonun yüzde 80’lere çıktığı bu zorlu şartlarda zam yapmayıp kendimizi zorlayarak vatandaşlarımızı korumaktayız. Fakat ayakta durabilmemiz ve hizmetimize devam edebilmemiz için yılsonu itibariyle ‘B sınıfı’ ehliyet fiyatlarının tüm Türkiye’de ve dolayısıyla şehrimizde ortalama 6 bin lira ve üzeri seviyelere çıkacağı beklentisindeyiz.” İfadelerini kullandı.