Magazin

Baba dizisi, yeni sezona iki kişi eksik giriyor! Kadın oyuncular, diziden ayrılma kararı aldılar!

Usta oyuncu Haluk Bilginer’in başrollerinden birisi olduğu Baba dizisi, sezona geç girmesine rağmen büyük bir ilgi görmeyi başarmıştı. Ancak sezon içerisinde Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş isimli dizi ile reyting savaşı veren dizinin, bir süre sonra izlenme oranlarının düştüğü gözlenmiş ve dizinin senaristleri bunun üzerine diziye farklı karakterleri dahil etmişti. O dönem içerisinde toparlanan izlenme oranları, sezon sonuna doğru yeniden düşmeye başladı. Show TV, yine de dizinin yeni sezonda da ekranlarda olacağını duyurdu.

Show TV ekranlarının iddialı yapımlarından birisi olan ve sezona oldukça geç başlamasına rağmen ilgi odağı olmayı başaran Baba dizisi, şu sıralar dizi kadrosundan ayrılan isimler ile gündeme geliyor. Dizinden ayrılan iki kadın oyuncu, dizinin takipçilerini oldukça üzdü. Yeni sezonda dizinin kadrosuna yeni isimlerin dahil olup olmayacağı ise merak konusu oldu.

İlk Ayrılık Haftalar Önce Açıklanmıştı!

Baba dizisinin kadrosuna sonradan dahil olan ve ana karakterlerden Kadir’in kız arkadaşı Elif karakterine hayat veren ünlü oyuncu Dilara Aksüyek, izleyici tarafından oldukça sevilmişti. Ancak dizi yönetiminden yapılan açıklamaya ve senaryonun gidişatına göre Dilara Aksüyek’in yeni sezonda Baba dizisinde rol almayacağı belli oldu.

İkinci Ayrılık Da Duyuruldu!

Dilara Aksüyek’in dizinin kadrosundan ayrıldığının açıklanmasının ardından bir ayrılık haberi daha geldi. Sezonun başından bu yana Baba dizisinde rol alan Zeynep Tuğçe Bayat’ın da yeni sezonda dizide yer almayacağı öğrenildi.

Yeni Projesi Konuşulmaya Başlandı!

Zeynep Tuğçe Bayat’ın Baba dizisinin kadrosundan ayrılacağı haberleri henüz duyulmuşken, ünlü oyuncunun yeni projesi konuşulmaya başlandı. Gelen haberlere göre Bayat, TRT Dijital için çekilecek olan Hür isimli dizide rol alacak.