Bade İşçil sitem etti “Ben oyuncu değil miyim?”

Ezgi Mola, Bengü, Yalın ve Hazar Ergüçlü gibi ünlü isimler, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekiplerinin aşılanmaya başlayacağını duyurmasının ardından koronavirüs aşılarının ilk dozunu yaptırdı.

Koca, müzisyen, film ve dizi prodüksiyon ekipleri ile birlikte eylül ayında yüz yüze eğitime başlanabilmesi için öğretim üyeleri ve üniversite personellerinin aşılanmasının başladığını duyurmuştu. Bakan Koca’nın açıklamasının ardından randevularını alan ünlü isimler hastanelere koştu.

Oyuncu Hazar Ergüçlü bir arkadaşıyla birlikte hastanenin önünde çekildiği fotoğrafı, “Aşı olduk” sözleriyle paylaştı. Şarkıcı Hande Ünsal ise, “Ben aşımı oldum. Herkesin aşı olabilmesi için canla başla çalışan sağlık personelimize ve müzisyenlere bu yolu açan Sağlık Bakanlığı’na sonsuz teşekkürler. Lütfen aşı randevunuza gidin, eğer gitmezseniz o aşı heba oluyor!” dedi.

Bade İşcil ,ise geçtiğimiz gün Nişantaşı sokaklarında köpeği Mösyö’yü gezdirirken görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu, Sağlık Bakanlığı’nın sanatçıları aşı takvimine eklediğini ancak henüz kendisine aşı çıkmadığını söyledi. 37 yaşındaki İşçil, “Evet bizim sektöre aşı çıktı ama henüz bana çıkmadı. Her gün Sağlık Bakanlığı’nın sistemine girip bakıyorum. Acaba ben oyuncu değil miyim? Bana henüz piyango vurmadı. Biraz da akışına bıraktım. Kısmetse, nasipse artık olacağım. Bizim sektörümüz de daha rahatlar insanlar gönül rahatlığıyla setlere gider.” diyerek sitem etti.

Exit mobile version