Bahar Candan’ın para teklifi herkesi şaşkına uğrattı! Ünlü fenomen 200 dolar karşılığında…

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündeme gelmeyi başaran Bahar Candan, bir kez daha sosyal medya kullanıcılarını şaşırtmayı başardı. Farklı tarzı ve birbirinden ilginç açıklamaları ile dikkat çeken Candan, sosyal medya hesabı aracılığı ile 200 dolar ödeme yapacağını teklif ettiği işin detaylarını açıkladı.

200 Dolar ve Akşam Yemeği Verecek!

Adını ilk olarak, jürisinde Ivana Sert, Kemal Doğulu ve Nur Yerlitaş gibi isimlerin bulunda bir moda programına katılarak duyuran Bahar Candan, yaptığı sosyal medya paylaşımları ile geniş bir kitleye ulaşmayı başardı. Instagram hesabında milyonlarca kullanıcı bulunan Candan, bir süre sonra sosyal medya fenomeni haline dönüştü. Sık sık lüks yaşantısı ile ilgili paylaşımlarda bulunan ünlü fenomen, bu kez verdiği iş ilanı ile magazin gündemine ilk sıradan giriş yapmayı başardı.

Instagram’ın hikayeler kısmından iş ilanı paylaşan Bahar Candan, bir kız arkadaş aradığını duyurdu. Candan, kendisine arkadaşlık yapmak üzere yanında çalıştırmaya başlayacağı kişiye 200 dolar ve akşam yemeği teklifinde bulundu. Candan’ın bu paylaşımı, yaşadığı lüks yaşam içerisinde gerçekten yalnız olduğunu düşündürdü.

Bu İlan İkinci Kez Yayında!

Bahar Candan’ın 200 dolar karşılığında kız arkadaş aradığını duyurması üzerine, sosyal medya kullanıcıları bu ilanı bir yerden hatırladıklarını dile getirdi. Kullanıcılar, Bahar Candan’ın bir süre önce de aynı içerikli ilanı, 5 bin TL maaş ve diğer özel şartlar altında Instagram hesabından paylaştığını ve ünlü fenomenin oldukça fazla iş başvurusu aldığını hatırlattı. Bunun üzerine sosyal medya ikiye bölündü. Bir kısım Bahar Candan’ın göründüğü gibi eğlenceli bir hayat yaşamadığı için yalnız hissettiğini, bir kısım ise Candan’ın bu paylaşımının her zaman ki dikkat çekme hareketlerinden biri olduğunu savundu!

PR Çalışması Mı?

Son dönemde dahil olduğu Al Sana Haber isimli TV programında yorumcu olarak görev alan Bahar Candan’ın sosyal medya üzerinden kız arkadaş duyurduğunu paylaştığı bu gönderi, ünlü fenomenin gündemde kalmak amacı ile bu tarz eylemlere ihtiyaç duyduğunu düşündürdü.

Exit mobile version