Bahçeli’den Yerli ve Milli Turkovac Paylaşımı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Turkovac aşısı oldu. Tamamı ile yerli ve milli olan aşı Turkovac 2022 yılı ile itibaren seri üretim ve uygulamaya geçti. MHP Lideri Devlet Bahçeli de aşı tercihini milli ve yerli aşı Turkovac’tan yana kullandı. Bahçeli aşı olduğu görüntülerini paylaştı.

Bahçeli’den Turkovac Çağırısı

Koronavirüse karşı geliştirilen yerli ve milli aşı Turkovac  2021 son ayı ile birlikte uygulanmaya başladı. Koronavirüs aşısında Turkovac olmayı tercih eden MHP Lideri Devlet Bahçeli Turkovac aşısı olduğu görüntüleri paylaştı. Yaptığı paylaşıma Bahçeli, ” Yerli ve milli üretimimiz Turkovac aşımı oldum. Sağlık Bakanlığımızın uyarılarını dikkate alarak, salgından en yakın zamanda kurtulacağımız ümidiyle tüm halkımızı Turkovac aşımızı olmaya davet ediyorum” açıklamasını not düştü.

Bakan Koca’dan Bahçeli’ye Teşekkür

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, MHP Lideri Bahçeli’ye sağlık alanlarında vermiş olduğu destek için teşekkür etti. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Koca, “Sn. Devlet Bahçeli beyefendiye, salgınla mücadelenin her safhasında verdiği koşulsuz destek için şahsım ve sağlık camiamız adına teşekkür ederim. Varlığını daima yanımızda hissettik. Turkovac ile her birimiz gurur duymalıyız” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version