Magazin

Baht Oyunu dizisinden sevindiren haber!

Türk dizileri yabancı ülkelerde izlenmeye devam ediyor. Asya’dan Güney Amerika’ya kadar onlarca ülkede izlenen Türk dizileri izleyicilerin beğenisini kazanıyor. Bu dizilerden biri de Baht Oyunu oldu.

Yaz dizisi olarak başlamıştı

15 Haziran’da bir yaz dizisi olarak başlayan Baht Oyunu, Kanal D’de yayınlanmış ve kısa sürede ilgi görmüştü. En büyük rakibi olan Ada Masalı ile aynı akşam yayınlanmaya başlayan Baht Oyunu, ilk başlarda reytinglerde düşük sonuçlar alsa da kısa sürede durumu tersine çevirmiş ve geniş bir hayran kitlesi elde etmişti. Sonbahara kadar devam eden Baht Oyunu’nun, kış sezonuyla birlikte güçlü rakiplerin de devreye girmesiyle final yapmasına karar verildi Baht Oyunu 12 Ekim’de son bölümüyle ekranlara veda etti.

Asya pazarına çıkıyor

 

Türk izleyicilerin kalbini fetheden dizi şimdi ise Asya ülkelerinde izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. ARC Film tarafından çekilen dizi Asya TV Forum 2021’de Asyalı kanalların huzuruna çıkıyor.

Asya pazarına hitap eden içerik fuarı bu yıl da ATF Online+ adıyla dijital olarak düzenlenecek ve 1-3 Aralık tarihleri arasında yapılacak. Kanal D International etkinliğe Baht Oyunu’nun (Twist Of Fate) yanı sıra Üç Kız Kardeş (Three Sisters) ve Aşkın Tarifi (Recipe of Love) dizileriyle televizyon kanalı yöneticilerinin karşısına çıkacak.