EkonomiKamu

Bakan açıkladı: Borcunu kapatana yüzde 20 indirim yapılacak!

TOKİ ile ev sahibi olan ancak borç ödemeye devam eden vatandaşlara güzel haber Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından verildi. Bakan Kurum tarafından yapılan açıklama ile vatandaşlara borcunu kapatmaları halinde yüzde yirmi indirim uygulanacağı bildirildi. Peki, indirimden faydalanmak için tarih ne zaman?

Türkiye’de ev sahibi olmak isteyen binlerce vatandaş devletin TOKİ projesine başvuruyor. Her sene binlerce vatandaş TOKİ sayesinde ev sahibi oluyorlar. Ancak uzun süre boyunca borç ödemesi devam eden vatandaşlar için güzel haber Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’dan geldi. Bakan Kurum sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile borçlarını kapatmaları halinde vatandaşlara yüzde 20 indirim uygulanacağını duyurdu.

Ne zamana kadar devam edecek?

Bakan Kurum resmi twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “TOKİ’den ev sahibi olan ve ödemeleri devam eden vatandaşlarımıza borçlarını kapatmaları halinde yüzde 20 indirim yapıyoruz. 21 Ekim’de başlayacak kampanyamız 19 Kasım’a kadar devam edecek. İndirim kampanyasının ayrıntıları yarın TOKİ Başkanlığımızca açıklanacak. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

TOKİ’nin indirim uygulaması daha önceki yıllarda da gerçekleşmişti.