Bakan Derya Yanık Duyurdu! İhtiyaç Sahibi Olan Herkes Başvurabilecek!

Maddi desteğe ihtiyaç duyan milyonlarca vatandaş bulunuyor. Bu bağlamda zor durumda kalanlar için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık konuya ilişkin önemli bir açıklamada bulundu. Maddi ihtiyaç duyan vatandaşlara 90 Milyon TL nakdi yardım yapılacağını ifade etti. 5 başlıkta açıklanan yardımın detayları…

25-28 Ekim Tarihleri Arasında Yapılacak

Bakan Derya Yanık, Eşi Vefat Eden Kadınlara Yönelik Nakdi Yardım, Muhtaç Asker Ailelerine Yardım, Muhtaç Asker Çocuklarına Yardım, Öksüz Yetim Yardımı ve Kronik Hastalık Yardımı kapsamında bugün ödemelerin başlayacağını belirtti.

Zorunlu askerlik hizmetini yürüten, muhtaç er ve erbaşların aileleri ile çocuklarına 2 ayrı sosyal yardım programıyla destek verdiklerini belirten Yanık, bu kapsamda ihtiyaç sahiplerinin hesaplarına yaklaşık 23,5 milyon lira yatıracaklarını duyurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, kronik hastalık yardım ödemelerinin bugün, diğer ödemelerin 25-28 Ekim’de yapılacağını belirterek, “Böylece 5 başlıkta ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yaklaşık 90 milyon lira sosyal yardım ödemesi yapacağız” bilgisini verdi.

Exit mobile version