Personel Alımı

Bakan Işıkhan sosyal medyadan açıkladı! SGK’ya 1392 personel alımı başladı

T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından az önce resmi sosyal medya hesabı olan twitter üzerinden istihdam açıklaması geldi.

Bakan Işıkhan sosyal medyadan açıkladı! SGK’ya 1392 personel alımı başladı- Bakan ışıkhan Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan istihdam edilmek üzere 1392 sözleşmeli personel alımının bugün itibari ile başladığını belirtti. Işıkhan’ın resmi sosyal medya hesabı olan twitterdaki paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

Sosyal Güvenlik Kurumumuza,  1231 büro personeli,  130 destek personeli, 27 koruma güvenlik görevlisi, 4 teknisyen olmak üzere toplam 1392 sözleşmeli personel alımı gerçekleştiriyoruz. Başvuru tarihleri: 5-11 Ekim 2023 ÇSGB ailemize katılacak yeni mesai arkadaşlarımıza şimdiden hayırlı olmasını diliyorum! Detaylar ve başvuru için ÖSYM sistemini takip edebilirsiniz.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) Ailesi Büyüyor kapsamında başlatılan istihdam projesi sayesinde Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)’nın merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilecek personeller için ilan duyurusu yapıldı.

İZMİR, AFYONKARAHİSAR, DENİZLİ VE BİR ÇOK İLE BAŞVURU YAPILIYOR

İlandaki detaylara bakıldığında ise Ortaöğretim, Ön Lisans ve  Lisans mezunlarına pozisyonlar açıldığı belirtildi. Tercih kılavuzu bugün  yayımlandı. An itibari ile başlayan tercih işlemleri ÖSYM’nin resmi web adresi üzerinden 11 Ekim Çarşamba gününe kadar devam edecek. Başvuru kapsamında İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Adana, Afyonkarahisar, Denizli ve Edirne gibi bir çok il bulunuyor.

Adayların tercih işlemleri için süreleri bugün başladı. Detaylı bilgi ve tercih kılavuzlarına ulaşmak için ÖSYM’nin resmi web adresini ziyaret etmeleri gerekiyor.