Bakan Koca duyuru yaptı! Sağlıkta yeni düzenlemeler için harekete geçildi!

Sağlık Bakanı olarak bilmem Fahrettin Koca sağlık ile ilgili konu üzerinde yeni düzenlemelerin öngörülmüş olduğu kanun teklifinin komisyon üzerinde görüşüp kabul edildiğini paylaştı.

Sağlık alanında yeni kanun teklifleri yapılmaya devam ediliyor. Bakan Koca, sağlık ile ilgili düzenlemelerin yapılacak oldu kanun teklifinin kabul edildiğini paylaştı. İşte o kanun teklifi ile ilgili tüm detaylar…

Bakan Koca açıkladı

Sosyal medya hesapları üzerinden Bakan Koca, yapmış olduğu paylaşımlarda sağlık ile alakalı konularda düzenlemelerin öngörülmüş olduğu kanun teklifinin komisyon üzerinde görüşülüp kabul edildiği belirtildi. Başta konuşan başkan olacak şekilde görüş ve önerilerim kanun teklifi üzerinde katkılarda bulunan tüm komisyon üyelerine teşekkür edildiği bilgisi Bakan Koca tarafından paylaşıldı.

Yeni teklif komisyondan geçti

Sağlık Bakanı olarak bilinen Fahrettin Koca sosyal medya üzerinden yapmış olduğu açıklama kapsam içerisine sağlıkla ilgili yeni düzenlemeler içermiş olan kanun teklifinin kabul edilmiş olduğunu duyurdu. Sağlık ile ilgili yeni gelen düzenlemelerin kabul edilmesiyle birlikte detaylar merak konusu oldu. Detayların ilerleyen günlerde paylaşılması bekleniyor. Bakan Koca teşekkürleri ile komisyon üyelerinin katkılarına vurgu yaparak sözlerini tamamladı.

Sağlık alanında yeni düzenlemeler

Sağlık alanındaki gelişmeler Türkiye Büyük Millet Meclisi Sağlık Komisyonu tarafından kabul edildi. Müjdeli haberi Fahrettin Koca paylaştı. Kanun teklifinin hazırlanması ve görüşülmesi hususu ile ilgili bilgileri paylaşan Fahrettin Koca sosyal medya platformu olan X üzerinden yapmış olduğu paylaşımda müjdeli haberi duyurdu. Konuyla ilgili kanun teklifi sağlıkta yeni düzenlemeleri kapsayacak.

Bakan Koca, geçtiğimiz günlerde sağlıkçılar ile ilgili kritik bir teklifin sunulacağını paylaşmıştı. İlerleyen günlerde konuyla ilgili tüm detayların tek tek paylaşılacağı bekleniyor. Sağlık alanındaki eleman temin içerisinde sıkıntı çekilen yerler için sözleşmede pozisyon sayısına 36.000’e çıkarılacağı geçtiğimiz günlerde aktarılmıştı.

Ak Parti milletvekillerinin imzasıyla taşınan teklif kapsamında sağlık alanındaki farklı kanunlarda değişiklik yapılması öngörülüyor. Teklif kapsamına göre mesleğini serbest şekilde icra etmiş olan diş doktorları, ağız ve diş sağlığı muayenehanelerindeki diş doktorları istihdam edilebilecek ve istihdam edilebilecek olan diş doktoru sayısı birden fazla olmayacak.

Exit mobile version