Bakan Selçuk milyonlarca öğrenci için açıkladı!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, resmi sosyal medya hesabı üzerinden önemli bir açıklamada bulundu. Bakan Selçuk tarafından yapılan açıklamada, “Okulumu çok özledim” diyen kuzularıma artık “çok haklısın” demek istemiyorum. Onların eğitim hakkını layıkıyla teslim etmek istiyorum.” İfadeleri kullanıldı.

Corona virüsü salgını nedeniyle milyonlarca öğrenci uzaktan eğitim görüyor. Bu kapsamda Bakan Selçuk resmi twitter hesabı üzerinden önemli açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Bakan Selçuk sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Okulumu çok özledim” diyen kuzularıma artık “çok haklısın” demek istemiyorum. Onların eğitim hakkını layıkıyla teslim etmek istiyorum. Her bir vatandaşımızın temizlik, maske ve mesafede göstereceği hassasiyetin ölçüsü okullarımızın açılış takvimine yansıyacak, emin olun”

Okullar ne zaman açılacak?

CNN Türk muhabiri Duygu Ayaz Bayram’ın aktardığı bilgilere göre; Bilim Kurulu Toplantısı’ndan 15 Şubat tarihi için ‘erken’ dedi. Öğretmenlerin aşılanmasına ve vaka sayısının azalmasına bağlı olarak okulların 15 Mart tarihinden itibaren yüz yüze eğitime açılabileceği öngörülüyor.

Exit mobile version