Bakan Selçuk’tan flaş uyarı: Yarın son gün!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaptığı yazılı açıklama ile flaş bir uyarıda bulundu. Bakan Selçuk tarafından yapılan açıklamalarda, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri için yapılacak desteklere başvurularda yarının son gün olduğu belirtildi.

Bakan Selçuk, Akademik Çalışma Programı’na ilişkin önemli bilgilendirmelerde bulundu. Programa başvurularda yarının son gün olduğunu belirten Bakan Selçuk, “Akademik çalışması başarılı bulunan lisans öğrencilerine 2.500 TL, yüksek lisans öğrencilerine 5.000 TL, doktora öğrencilerine ise 7.500 TL destek sağlayacağız. Çalışmalarını sunmak isteyen öğrencilerimiz akademi.iskur.gov.tr adresi üzerinden programa ve başvuru koşullarına ilişkin detaylı bilgi alabilirler” ifadelerini kullandı.

Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak

Bakan Selçuk açıklamalarında, “Akademik çalışması başarılı bulunan lisans öğrencilerine 2.500 TL, yüksek lisans öğrencilerine 5.000 TL, doktora öğrencilerine ise 7.500 TL destek sağlayacağız. Çalışmalarını sunmak isteyen öğrencilerimiz akademi.iskur.gov.tr adresi üzerinden programa ve başvuru koşullarına ilişkin detaylı bilgi alabilirler” dedi.

Başvuruda bulunmak isteyen öğrencilerin akademi.iskur.gov.tr adresi üzerinden yarın saat 23.59’a kadar işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekiyor.

Exit mobile version