EğitimManşet

Bakan Selçuk’tan son dakika yüz yüze eğitim açıklaması: Okullar açılıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “2, 3 ve 4.sınıflarda yüz yüze eğitimi belirlenen kurallar çerçevesinde başlatıyoruz. 8.ve 12. sınıflarda da yüz yüze eğitime geçilecek” açıklamalarının üzerine Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, “12 Ekim Pazartesi, tüm ilkokulları, köy okullarını, 8 ve 12. sınıflar ile özel gereksinimli çocuklarımızın okullarını açıyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “2, 3 ve 4.sınıflarda yüz yüze eğitimi belirlenen kurallar çerçevesinde başlatıyoruz. 8.ve 12. sınıflarda da yüz yüze eğitime geçilecek” açıklamalarının üzerine tüm gözler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a çevrildi. Bakan Selçuk da okulların yüz yüze eğitime geçeceği tarihi açıkladı.

TÜM İLKOKULLAR AÇILIYOR

Twitter hesabından açıklamalarda bulunan Bakan Selçuk, yüz yüze eğitimin başlayacağını ifade ederek, “Okullarımızda daha çok öğrencimizle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 12 Ekim Pazartesi, tüm ilkokulları, köy okullarını, 8 ve 12. sınıflar ile özel gereksinimli çocuklarımızın okullarını açıyoruz. Tüm öğrencilerimizle sağlıkla, güvenle buluşmak dileğimiz” dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) da bir açıklama yaparak, yarın 11.00’de Bakan Selçuk’un yüz yüze eğitimle ilgili ayrıntılı bilgi vereceğini açıkladı.