Gündem

Bakan Selçuk’tan yüz yüze eğitim açıklaması! Ara tatilden sonra…

Alınan son dakika bilgisine göre Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya hesabı Twitter'dan yüz yüze eğitim ile ilgili paylaşımda bulundu. Bakan Selçuk, "Tatilden sonraki süreçte hepimiz, yani tüm kademelerdeki öğrenciler ve tüm öğretmenler, okullarımıza dönmek temennisindeyiz" ifadelerinde bulundu.

Son dakika bilgisine göre Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk sosyal medya hesabı Twitter’dan yüz yüze eğitim ile ilgili duyuruda bulundu.

Son zamanlarda koronavirüs vaka sayının artması üzerine veliler yüz yüze eğitimin yapılıp yapılmayacağını merak ederken Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’tan paylaşım geldi.

“OKULLARIMIZA DÖNME TEMENNİSİNDEYİZ”

Bakan Selçuk yaptığı paylaşımda, “Tatilden sonraki süreçte hepimiz, yani tüm kademelerdeki öğrenciler ve tüm öğretmenler, okullarımıza dönmek temennisindeyiz” dedi.

“ÖĞRENCİLERİMİZİN BUNA İHTİYACI VAR”

Açıklamalarında vatandaşlara maske çağrısında da bulunan Selçuk tüm kademelerde eğitime dönülmesi için herkesin desteğinin gerektiğini vurguladı ve “Öyleyse başlığı açıyorum: #maskenitakçünkü öğrencilerimizin buna ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.