EğitimGündem

Bakan Soylu binlerce kişiye duyurdu: Pazar günü 07.00-15.00 saatleri arasında…

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu binlerce kişiyi ilgilendiren açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Bakan Soylu, 18 Eylül Pazar günü 07.00-15.00 saatleri arasında nüfus müdürlüklerinin açık olacağını bildirdi.

Bu sene kamu kurumlarında çalışmak isteyen binlerce kişi düzenlenecek KPSS’ye katılacak. Bu kapsamda Bakan Soylu açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Bakan Soylu şu ifadeleri kullandı:

KPSS’ye katılacak adayların mağduriyet yaşamamaları için Nüfus Müdürlüklerimiz, Emniyet birimlerimiz tüm hazırlıklarını tamamladı Adaylarımızın sınav yerlerine erken gitmeleri önemli Olası bir aksilikte 6725 ekip aracı, 1949 motosikletli polis ekipleri yardım için hazır +Nüfus Müdürlüklerimiz, 18 Eylül Pazar günü 07.00-15.00 saatleri arasında açık bulunacak. Sınava girecek tüm adaylara, başarılar dileklerimizle…


ÖSYM’den duyuru

ÖSYM internet sitesi üzerinden yaptığı açıklama ile sınav günü açık tutulacak İl/İlçe Nüfus Müdürlüklerinin adreslerine ve açık oldukları saatleri duyurdu. Adaylar açık olacak il/ilçe nüfus müdürlüklerine ÖSYM internet sitesi üzerinden ulaşabilecekler.