Gündem

Bakan Vedat Bilgin Açıkladı: 4A – 4B Çalışanlarına Kadro…

Sözleşmeli çalışan binlerce kişiyi ilgilendiren ve merakla beklenen kadroya geçiş süreci ile ilgili sıcak gelişmeler var. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin tarafından 4A ve 4B’lileri ilgilendiren önemli açıklamalar yapıldı.  İşte haberin detayları…

Yapılan son dakika açıklamasına göre, Bakan Bilgin sözleşmeli görev alan 4A ve 4B çalışanlarından hangilerine kadro verileceğini duyurdu.

Kamuda sözleşmeli görev yapanlardan hangilerinin kadroda kapsamına alınacağını resmen açıklandı. Çalışma Bakanı Vedat Bilgin tarafından bugün bir açıklama yapılarak kamuoyuna duyurulmuş oldu .

Bakan Vedat Bilgin son dönemde gündemde oldukça sık yer edinen sözleşmelilere kadro için önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Bilgin yaptığı açıklamada düzenlemenin sadece 4/B’li personellere olacağı ve kadro verileceğini söyledi. İşte o açıklamalar.

Bakan Vedat Bilgin açıklamasında, ” Çalışmayı biz kendi içimizde aşağı yukarı tamamladık. Bu hafta kendi aramızda özel bir toplantı yapacağız. Çalışmaya bu hafta son şeklini vereceğiz. Çalışmam tamamlandıktan sonra Başkan Erdoğan’a sunum yapacağız.

Şu anda önceliğimiz sözleşmeli personel. Önümüzde dosyalar var ve bunları dosya dosya olarak çözüyoruz. Diğer düzenlemelerde peyderpey gündeme gelecek. Bu kapsamda sadece kamuda çalışan 4B’liler olacak.” ifadelerini kullandı.