EkonomiManşet

Bakanlık 50 bin TL’ye Vokswagen araba satıyor!

2021 yılında araba sahibi olmak isteyenler için Ticaret Bakanlığı güncel araba ilanları yayınladı. Bakanlık e-ihale sitesi üzerinden yayınlanan son ilanlara göre, 18 Ocak tarihine kadar VOLKSWAGEN GOLF araba 50 bin TL’den satışa çıkarıldı. İşte Ticaret Bakanlığı tarafından yayınlanan güncel araba ilanları…

Corona virüsü pandemisi nedeniyle 2020 yılında kamu bankaları taşıt kredilerini duyurmuş, bir çok kişi krediler sayesinde araba sahibi olmuştu. 2021 yılı içerisinde araba sahibi olmak isteyen vatandaşlar ise uygun fiyatlı araba araştırması yapıyorlar. İkinci el araba almak isteyenlere ise Ticaret Bakanlığı güzel haberi verdi. Bakanlık e-ihale sistemi üzerinden güncel araba ilanları yayınlandı. Son yayınlanan ilanlara göre, 2000 VOLKSWAGEN GOLF araç 50 bin TL’den satışa çıktı.

Bakanlık tarafından yayınlanan araba ilanları:

İLANLARIN HEPSİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ. 

Elektronik ihaleye nasıl erişebilirim?

Herhangi bir internet arama motorunda “e-ihale” kriteri ile arama yapmanız halinde karşılaşacağınız ilk sonuçlar e-ihale uygulamasına ait olacaktır. Diğer taraftan e-ihale sistemine www.eihale.gov.tr adresinden ve android ve ios işletim sistemi tabanlı tablet ve cep telefonlarından e-ihale uygulamasını cihazınıza kurarak ulaşabilirsiniz. e-devlet üzerinden e-ihale uygulamasına erişilmesi mümkündür.

Elektronik ihaleye girebilmek için ne yapmam gerekiyor?

Gerçek Kişi Üyelik İşlemleri

Elektronik ihaleye girebilmek için ana sayfadaki “Üye ol” bölümünden kayıt olunması ve ihalesine katılmak istediğiniz araçlar için gerekli teminat bedelinin e-ihale uygulaması için döner sermaye adına açılmış banka hesabına yatırılması gerekmektedir. Üyelik işlemleri e-devlet uygulaması aracılığı ile de gerçekleştirilebilmektedir.

Tüzel Kişi Üyelik İşlemleri

Tüzel Kişilerin üye olma aşamasında Tüzel Kişi Bilgilerinin doldurulmasının ardından Tüzel kişiyi temsile yetkili kişi tarafından “Üyelik Başvuru Formunun” imzalanarak imza Sirküleri (Aslı ya da Noter Onaylı Örneği), Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi (Noter Onaylı Örneği) ve E-ihale Üyelik Sözleşmesi (Her Sayfası İmzalı) ile beraber iadeli taahhütlü olarak Merkez Tasfiye İşletme Müdürlüğüne gönderilmesi gerekmektedir. (Belgelere ulaşmak için adresini ziyaret ediniz.) Söz konusu İşletme Müdürlüğü tarafından “Üyelik Başvuru Formu”ndaki bilgilerin kontrol edilmesinin ardından tüzel kişi üyelik bilgileri aktive edilecektir. Tüzel kişi üyelikleri aktive edilene kadar üyelik askıda olacak, askıda bulunan üyeliklerden ihaleler için teklif verilemeyecektir.