Bakanlık Nisan ayında 75 bin TL’ye araba satışı yapıyor!

Ticaret Bakanlığı resmi internet sayfası üzerinden yeni ilanlar yayınladı. Yayınlanan ilan listesinde 2003 Audi A4 arabanın 74 bin 250 TL’den satışa çıktığı görüldü. Peki, Ticaret Bakanlığı satışları nasıl yapılıyor? Ticaret Bakanlığı tarafından satılan araçlar nasıl alınır? İşte ikinci el araba almak isteyen vatandaşların bilmesi gerekenler…

Ticaret Bakanlığı Nisan ayı ikinci el araç listesini yayınladı. Yayınlanan listede çok sayıda aracın uygun fiyattan satışa çıkarıldığı görüldü. Bakanlık tarafından listelenen araçların satışları e-ihale yöntemi ile yapılacak. 18 yaşını doldurmuş, medeni hakları kullanma ehliyetine sahip ve kanuni ikametgahı bulunan herkes ihalelere katılım sağlayabilecekler.

TÜM ARAÇ İLANLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ. 

Elektronik ihaleye nasıl erişebilir?

Herhangi bir internet arama motorunda “e-ihale” kriteri ile arama yapmanız halinde karşılaşacağınız ilk sonuçlar e-ihale uygulamasına ait olacaktır. Diğer taraftan e-ihale sistemine www.eihale.gov.tr adresinden ve e-devlet üzerinden e-ihale uygulamasına erişilmesi mümkündür.
Ne zamana kadar teklif verebilirim?

İhaleler 3 iş günü bekletilmeyecek eşyada 1 iş günü boyunca teklife açık durumda bulunur ve bu süre boyunca üyeler ihalelere teklif verebilirler. Sistemde duyurulan ihale bitiş saatinden sonra ihaleler tekliflere kapatılır. Açık teklif ihalelerinde teklif süresi uzatılmaz.

Exit mobile version