İzmir Haberleri

Bakanlıktan satılık arsa duyurusu: İzmir’de Torbalı, Bayındır, Buca, Gaziemir ve Çeşme’de 8 Temmuz’da uygun fiyattan satışa çıkarılacak!

Uygun fiyattan konut, ticaret, sanayi, turizm tesisi, sosyo kültürel tesis, konut dışı kentsel çalışma, kentsel servis için arsa satın almak isteyenlere güzel haber, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan geldi. Yapılan açıklamalara göre, Ankara, İstanbul ve İzmir‘in de arasında bulunduğu 16 ilde bulunan arsaların satışı gerçekleştirilecek. İzmir’de satışı yapılacak arsalar, Torbalı, Bayındır, Buca, Gaziemir ve Çeşme’de bulunuyor.

Atıl durumda olan arsalar için bakanlık açıklama yaptı. Buna göre 16 ilde bulunan arsalar, 8 Temmuz’da düzenlenecek açık artırma ile satışa sunacak. Birleştirilmiş teklif sistemiyle satışı yapılacak olan arsalar için internet katılım başvuruları açık arttırmadan bir gün önce kapatılacak.

Arsa müzayedesinde Ankara’da Çankaya, Gölbaşı, Yenimahalle, Kahramankazan ilçelerinde 26, İstanbul’da Zeytinburnu ve Beyoğlu ilçelerinde 2, İzmir’de Torbalı, Bayındır, Buca, Gaziemir ve Çeşme’de 80, Aydın Didim’de 10, Muğla Bodrum ve Niğde Bor’da 5’er, Şırnak Çizre ve İdil’de 3, Manisa Salihli’de 2 ve Mersin Erdemli’de 4, Tekirdağ Şarköy, Bursa Mustafakemalpaşa, Düzce Merkez, Denizli Tavas, Kırıkkale Yahşihan, Ağrı Merkez, Bitlis Güroymak’ta birer arsa olmak üzere toplam 144 arsa bulunuyor.

TEMİNAT YATIRMAK İÇİN

EMLAK YÖNETİM HİZMETLERİ VE TİCARET A.Ş.’nin Halk Bankası Halkalı Şubesi TR24 0001 2009 8780 0010 2609 89 no.lu TL hesabına, MUZAYEDE boşluk katılımcı isim ve soy isim boşluk T.C. Kimlik numarası ve iletişim numarası, Tüzel kişi olması halinde MUZAYEDE boşluk şirket adı boşluk vergi numarası ve iletişim numarası yazılacaktır. Her lot için yatırılması gerekli teminat tutarı Satış Şartnamesi’nin 2. maddesinde ve her lot’un lot detayında mevcuttur.