Banka 1000 TL para iadesi yapacak: İadeleriniz bu tarihe kadar almayı unutmayın!

Para iadesi yapılacağı bildirildi. Yapı Kredi Bankası tarafından bir açıklama geldi. Banka, kampanya başlattığını ve kampanyaya dahil olunmasıyla birlikte 1000 TL iade yapacağını duyurdu. Kampanyaya dair koşullar da belli oldu.

Yapı Kredi bankası, müşterilerine 1000 TL para iadesi yapacak. 18 Mart tarihinde başlayan kampanyanın 18 Nisan tarihine kadar devam edeceği kaydedildi. Yapı Kredi’den yapılan kampanya açıklamasına göre, Yapı Kredi Mobil’den “PARAISTE” kodu ile müşteri olup Ödeme İste talebinde bulunan, Yapı Kredi kredi kartı ile yapılacak ilk harcamaya 1.000 TL’ye varan tutar iade edilecek.

YAPI KREDİ BANKASI 1000 TL İADE EDECEK

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi;

Kampanyadan 18 Mart – 18 Nisan 2024 tarihleri arasında Yapı Kredi Mobil’den “PARAISTE” kodunu kullanarak ilk defa müşteri olanlar yararlanabilecektir.

Kampanyadan sadece Yapı Kredi Mobil’i indirip, “Yapı Kredi Müşterisi Ol” adımından ilerleyerek süreci tamamlayan müşteriler yararlanabilecektir. Süreci bu şekilde tamamlamayan müşteriler kampanyadan yararlanamayacaktır.

Kullanıcıların, Yapı Kredi müşteri olma adımında bulunan referans/kampanya kodu alanına kampanya kodunu girmeleri gerekmektedir. Kampanya kodu girilmeden müşteri olan kişiler kampanyadan yararlanamayacaktır.

Yapı Kredi Mobil üzerinden Yapı Kredi müşterisi olunduktan sonra kampanya bitiş tarihine kadar en az bir kere Ödeme İste talebinde bulunan ve bu talebi olumlu sonuçlanan müşteriler kampanyadan yararlanabilecektir.

Yapı Kredi Mobil üzerinden Yapı Kredi müşterisi olunduktan ve Ödeme İste talebinde bulunan ve bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşterilerin, başvurusu Yapı Kredi tarafından değerlendirildikten sonra onaylanması ve kartının kullanıma açılması durumunda kampanyadan yararlanabilecektir.

Yapı Kredi müşterisi olunduktan sonra kampanya bitiş tarihine kadar Yapı Kredi kredi kartı ile harcama yapılması gerekmektedir.

Yapı Kredi müşterisi olduktan sonra, kredi kartı onaylanan müşteriler Yapı Kredi Mobil üzerinden Kredi Kartlarım menüsü altındaki (+) butonuna basarak “Dijital Kart Tanımlama” seçeneği ile ya da kart seçimi yaptıktan sonra Daha Fazlası > Dijital Kart İşlemleri adımlarını izleyerek dijital kart oluşturabilir.

Müşteri kart başvurusu onaylandıktan sonra, ilk kredi kartı alışverişini Dijital Kart ile gerçekleştirebilir.

Müşteriler kredi kartını kullanmadan önce Ödeme İste talebinde bulunmazsa kampanya geçerli olmayacaktır.

Kampanya kapsamında yapılan ilk alışverişinin maksimum 1.000 TL’si iade edilecektir. İlk harcama tutarı 1.000 TL’nin altında ise, ilk harcama miktarı kadarı iade edilecektir.

Kampanya kapsamında yapılacak maksimum 1.000 TL iade, 25 Nisan 2024 tarihine kadar müşterinin alışverişi yaptığı kredi kartına yapılacaktır. Alışverişin iade edilmesi halinde karta yüklenen artı bakiye geri alınacaktır.

Bir müşteri kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilir.

Kampanya, bankanın başka indirim ve kampanyaları ile birleştirilemez.

Exit mobile version