Banka 1400 TL hediye edecek: Nakit kart ya da kredi kartına yüklenecek!

Kuveyt Türk Bankası, müşterisi olacak kişilere özel bir duyuruda bulundu. Banka müşteri çekme ya da müşterilerini memnun etmek adına birçok kampanya başlatıyor. Banka yeni bir kampanya daha düzenlediğini açıkladı. Kampanya kapsamında, müşteriler 140 TL hediye kazanacak.

Kuveyt Türk Bankası, 1400 TL değerinde kampanya düzenledi. Bankadan alınan kampanya bilgilerine göre, 31 Ocak tarihine kadar geçerli olan kampanyaya dahil olanlar 1400 TL’ye kadar hediye kazanmış olacak. Buna göre, Kuveyt Türk Mobil’den müşteri olan 3 yakın için 600 TL, toplamda 800 TL kazanılabilecek. Kampanya detayları aşağıda bildirildiği gibi olacak.

KUVEYT TÜRK BANKASI KAMPANYA AÇIKLAMASI;

Kampanya kapsamında kazanılan hediyeler aktif olarak kullandığınız nakit kart veya kredi kartına yüklenecektir.

Kampanyadan mobilden Kuveyt Türklü olan bireysel müşteriler faydalanabilir.

Kampanyaya katılım 30.000 kişi ile sınırlıdır.

Kuveyt Türk, önceden haber vermeden kampanya koşullarında değişiklik yapabilir ya da kampanyayı sonlandırabilir.

1 Şubat 2023 tarihinden itibaren mobilden müşterimiz olanlara özel kart harcamaları, fatura talimatı ve davet kodu kampanyalarından toplamda 1400 TL kazanma fırsatı.

1400 TL HEDİYEDE NELER VAR?

Davet kodunu kullanarak mobilden Kuveyt Türklü olup 200 TL kazanabilirsiniz. Ayrıca kendi davet kodunuzu da yakınlarınız ile paylaşarak

Kuveyt Türk Mobil’den müşterimiz olan 3 yakınınız için 600 TL, toplamda 800 TL kazanabilirsiniz.

200 TL’lik Sağlam Nakit kart harcamasına 200 TL harcama iadesi hediye! Sağlam Nakit Kart ile 200 TL ve üzeri yapacağınız ilk alışverişte 200 TL harcama iadesi alabilirsiniz.

Herhangi bir kanal üzerinden verilen her fatura talimatı ödendiğinde 50 TL, toplamda 200 TL’ye varan hediye! Verdiğiniz her fatura

talimatınız ödendiğinde 50 TL kazanabilir, toplamda 4 fatura talimatına kadar vererek 200 TL kazanabilirsiniz.

Mobilden müşterimiz olan ve Sağlam Kart alan müşterilerimize, yapacakları ilk 200 TL ve üzeri kredi kartı harcamasında 200 TL Altın Puan hediye.

Exit mobile version