Banka 280 TL geri ödeme ile 3 bin TL verdiğini duyurdu!

Pandemi sürecinde acil nakit ihtiyacı olanlar kredi araştırması yapıyor. Bu nedenle bankalar müşteri kapmak için kredi kampanyası duyurularında bulunuyorlar. Denizbank resmi internet sayfası üzerinden ihtiyaç kredisi açıklamasında bulundu. Banka hesaplamalarına göre 3 bin TL ihtiyaç kredisi çeken bir vatandaş aylık 280 TL geri ödeme yapacak.

Denizbank ihtiyaç kredisi duyurusunda bulundu. Banka kredi açıklamasında “Tüm nakit ihtiyaçlarınız için avantajlı faiz oranlarıyla ve 36 aya varan taksitlerle ihtiyaç krediniz DenizBank’ta! İhtiyaç kredisi başvurunuzu kolayca yapabilirsiniz.” İfadelerini kullandı. Faiz oranlarını da açıklayan banka 12 ay vade ile 3 bin TL çeken vatandaşın aylık geri ödeme tutarını 280,83 TL olarak bildirdi.

Kredi faiz oranları

Örnek ödeme tablosu, 10.000 TL baz alınarak oluşturulmuştur. Kredi üst limiti 65.000 TL, maksimum vade 36 aydır. Aylık 1.53% faiz oranı, kredi tutarı 3.000 TL ve altındaki tutarlar ve 12 ay vadeye kadar kredilerde kullanılabilir. Kredi tahsis ücreti, başlangıçta bir defaya mahsus alınacak olup kredi tutarının binde 5’i oranındadır. Tabloda yer alan kredi tahsis ücretine vergi dâhil edilmemiştir. ”Sigorta ve vergi dahil ücretler toplamı”, kredi tahsis ücreti, vergi ve sigorta priminden oluşmaktadır. Aylık/yıllık toplam maliyet oranlarına sigorta primi hariç tüm masraf ve vergiler dâhil edilmiştir. Örnek kredi için sigorta primi hesaplamalarında ortalama 35 yaş baz alınmıştır. Hayat sigortası primi 3.000 TL için; 12 ay vadede 26.98 TL, 10.000 TL için; 12 ay vadede 89.93 TL, 24 ay vadede 133.53 TL, 36 ay vadede 189.23 TL’dir. Banka, faiz oranlarında değişiklik yapma, onaylanan kredinin kullanımı için son kararı verme, kefil ve ek belge isteme hakkına sahiptir. Krediye ilişkin ilgili belgeleri imzalamadan önce faiz oranı, tüm masraf, ücret ve komisyon hakkında tarafınıza bilgi formu ile bilgilendirme yapılacaktır.

Exit mobile version