Banka duyurdu: Düşük faizli 10 bin TL kredi sadece emeklilere özel olarak verilecek!

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların kredi açıklamalarını takip ediyorlar. Garanti BBVA emekliler için hazırladığı kredi paketini duyurdu. Bankadan yapılan açıklamada, “Değerli emeklilerimiz, emekli ihtiyaç kredisine şimdi başvurun, ihtiyaçlarınızı ertelemeyin.” İfadeleri kullanıldı. Peki, Garanti BBVA emekli kredisinin özellikleri nelerdir? İşte detaylar…

Nakite ihtiyaç duyan emeklileri kendi bankalarına çekmek isteyen bankalar kredi kampanyalarını duyuruyorlar. Garanti BBVA emekliler için hazırladığı ihtiyaç kredisi paketini duyurdu. Buna göre banka, 10 bin TL kredi için 1,49 faiz oranı uygulayacak. 12 vadelik kredi taksiti ise aylık 933,33 olarak belirlendi.

Örnek Hesaplama

10.000 TL kredi tutarı ve 12 ay vade için faiz oranı: %1,49 yıllık toplam maliyet %24,9462’dir. Sigorta ve Vergi Dahil Ücretler Toplamı: 212,50 TL’dir.

*Maksimum faiz oranı %1,99, yıllık maksimum maliyet oranı %33,0917’dir.

KKB (Kredi Kayıt Bürosu) kredi risk raporunuzu Garanti BBVA İnternet Bankacılığı’ndan alabilir ve krediye başvuru yapabilirsiniz.

Kredi Başvuru Süreci

Kredi sürecinde müşteriler şubeye yönlendirilebilir. Başvuru sahibinden ücret bordrosu, gelir belgesi, SGK web belgesi ya da gelir yazısı talep edilebilir. Krediden yararlanma koşulu müşterinin risklilik durumuna göre değişebilir.

İhtiyaç kredisi faiz oranları müşteri özelinde, müşteri risklilik durumuna göre, başvuru ve kredi kullandırım anında değişebilir.

Sigorta primi; kredi tutarı, vadesi ve müşteri özelinde değişiklik gösterebilir. Kredi kullandırım ekranları ön izlemedir, süreçler farklılık gösterebilir. Müşterilerin Şubeye yönlendirildiği durumlar olabilir.

Bankamızın faiz, ücretler, vadeyi ve kredi süreçlerini değiştirme hakkı saklıdır. Bu hesaplamalar bilgilendirme amaçlı örnektir, bağlayıcılık içermemektedir.

Müşteri, kredi borcu tamamen kapanana kadar maaşını başka banka veya finans kurumuna aktarılmasını talep edemez.

Exit mobile version