Banka hesabı açan herkes için geçerli olacak: Para iadesi alacaksınız!

Yüzlerce kişinin dikkatini çekecek bir kampanya duyuruldu. Kuveyt Türk Bankası tarafından bir kampanya düzenlendi. Kuveyt Türk, banka hesabı açan müşterilerine özel kampanya düzenlediğini duyurdu. Kampanyaya katılım sağlayan kişiler yapacağı harcamaya özel para iadesi alacak. Kampanya 31 Ocak tarihine kadar geçerli olacak.

300 TL İADE EDİLECEK

Kuveyt Türk Bankası’ndan açıklama geldi. Banka, Kuveyt Türklü olan öğretmen ve mühendislere özel kampanya duyurusunda bulundu. Kampanya kapsamında, Kuveyt Türk Bankası’ndan hesap açan öğretmen ve mühendisler 300 TL ve üzeri Sağlam Nakit Kart harcamasına 300 TL harcama iadesi hediye edilecek.

KUVEYT TÜRK BANKASI KAMPANYA AÇIKLAMASI VE DETAYLARI;

15 Aralık 2023 – 31 Ocak 2024 tarihleri arasında Kuveyt Türk Mobil’den müşterimiz olan öğretmen ve mühendislerin 300 TL ve üzeri Sağlam Nakit Kart harcamasına 300 TL harcama iadesi hediye edilecek.

Kampanyadan 15 Aralık 2023 – 31 Ocak 2024 tarihleri arasında mobilden Kuveyt Türklü olan öğretmen ve mühendisler faydalanabilir.

Kuveyt Türk Mobil’den müşteri olma sırasında meslek bilgisinin öğretmen, mühendis, öğretim görevlisi, okutman/eğitmen veya öğretim üyesi olarak seçilmesi gerekmektedir.

Müşteri olduktan sonra kartınızın gelmesini beklemeden Kuveyt Türk Mobil üzerinden Sağlam Nakit Kart bilgilerinizi görüntüleyebilir ve alışveriş yapabilirsiniz.

Kampanya kapsamında 31 Ocak 2024 sonuna kadar ilk kez -tek seferde- yapılacak 300 TL ve üzeri Sağlam Nakit Kart harcamasıyla 300 TL’lik harcama iadesi kazanılır.

Kampanyadan faydalanılabilmesi için 300 TL harcamanın, müşteri olma tarihinin üzerinden en az 1 gün geçtikten sonra yapılması gerekmektedir.

Dijital cüzdanlara yapılan ödemeler kampanya kapsamı dışındadır.

Mail order işlemlerinde kampanya geçerli değildir.

Müşteriler bu kampanyadan bir kez faydalanabilir.

Kampanyaya katılım 10.000 kişi ile sınırlıdır.

Kuveyt Türk, önceden haber vermeden kampanya koşullarında değişiklik yapabilir ya da kampanyayı sonlandırabilir.

Exit mobile version