Banka hesabı açtıracak olan vatandaşların dikkatine: O bankalar “Hoş Geldin Kampanyası” adı altında, hediye para dağıtıyorlar! Banka kampanyaları

Yeni dönemde ekonomik faktörler çerçevesinde giderek pahalılaşan hayat şartları, bankaları harekete geçirdi. Hem vatandaşların bütçelerine destek olmak hem de kendi müşteri sayılarını arttırmak amacı ile yeni dönem kampanyalarını duyuran bankalara, avantajlı fırsatlar ile müşterileri kendilerine çekmeye devam ediyorlar.

Yeni dönemde yeni müşterilerine avantajlı teklifler sunan bankalardan olan QNB Finansbank, Türkiye İş Bankası ve Akbank, ilgili şartları sağlayan her müşterisine farklı alanlarda kullanabilecekleri hediye para taahhüdü verdiklerini açıkladılar.

Akbank’tan Yeni Müşterilerine Hoş Geldin Avantajları!

Yeni yıla girilmesi ile birlikte ilan etmiş olduğu emekli kampanyaları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran özel bankalardan biri olan Akbank, yeni müşterileri için avantajlı bir katılım kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

Bankanın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan “Hoş Geldin Kampanyası” haberine göre yeni müşterilere yüzde 18,50 oranlı mevduat hesabı getirisi, işlem başına 100 toplamda 500 TL kazanma fırsatı sunuluyor. Bankanın avantajlı tekliflerinden yararlanmak için 31 Mart tarihine kadar Wings ya da Axess kredi kartına başvuru yapılması da yeterli oluyor.

Türkiye İş Bankası’ndan Yeni Müşteri Kampanyası

Türkiye İş Bankası da yeni dönemde müşteri sayısını arttırmaya yönelik yepyeni bir kampanya geliştirdi. Banka, 31 Aralık tarihine kadar kredi kartı ya da banka kartı başvurusunda bulunan her müşterisine, 200 TL tutarında ki ilk alışverişlerine karşılık 200 TL değerinde Maxi Puan hediyesi vereceğini açıkladı.

QNB Finansbank Yeni Müşteri Kampanyası 2022

Düzenlediği kampanyalar ile adından söz ettirmeyi başaran bir diğer özel banka olan QNB Finansbank, 31 Aralık tarihine kadar mobil uygulama üzerinden yakınını Enpara’ya davet eden herkese, davet edilen kişi başına 50 TL ödeyeceğini duyurdu.

Exit mobile version