Banka hesabında yeterli parası olmayanlar için açıklandı: SMS ile hemen başvuru yapabilirsiniz!

Denizbank banka hesabında yeterli bakiye olmasa bile acil ihtiyaçların karşılanması için Kurtaran Hesap duyurusunda bulundu. Banka yaptığı yazılı açıklama ile “Kurtaran Hesap limitiniz dahilinde acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Dilerseniz taksitli kullanım seçeneği ile kullanacağınız tutarı 12 aya varan vadeler ile geri ödeyebilirsiniz.” İfadelerini kullandı.

Denizbank acil nakit ihtiyaçları için Kredili Mevduat Hesabı’nı duyurdu. Banka ‘Kurtaran Hesap’ ile beraber geri ödemesini 12 aya varan vade seçenekleriyle kredi verileceği bildirildi. Peki Kurtaran Hesap özellikleri nelerdir? Kurtaran Hesap başvuruları nasıl yapılır?

Kurtaran Hesap Özellikleri

Hesabınızda yeterli bakiye olmasa bile, Kurtaran Hesap limitiniz dahilinde acil nakit ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz. Dilerseniz taksitli kullanım seçeneği ile kullanacağınız tutarı 12 aya varan vadeler ile geri ödeyebilirsiniz.

Kurtaran Hesabınızın bağlı olduğu Vadesiz Hesap’tan gerçekleştirilen elektrik, su, telefon gibi otomatik fatura ödemeleriniz gecikmeye girmeden zamanında yapılır.

Kurtaran Hesabınızı DenizBank Banka kartınız varsa Electron ve Maestro kart kabul eden tüm işyerlerinde alışverişlerde kullanabilirsiniz.

Kurtaran Hesabınıza sadece kullandığınız gün kadar faiz işler. Kullanılmadığında herhangi bir ücret ödemezsiniz.

Kurtaran Hesap Başvurusu Nasıl Yapılır?

MobilDeniz üzerinden Kurtaran Hesaba başvurabilirsiniz.

MobilDeniz’e şifreniz ile giriş yaptıktan sonra “İşlemler” Menüsünden “Başvurular” sekmesine tıklayarak,
“Kurtaran Hesap Başvurusu” veya “Taksitli Kurtaran Hesap Kullan” seçeneği üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Başvurunuzu DenizBank şubelerinden yapabilirsiniz.

SMS ile başvurabilirsiniz

Cep telefonunuzdan KURTARAN yazıp boşluk bırakarak “T.C. kimlik numaranızı” 3280’e SMS mesajı göndermeniz yeterlidir.

Cep telefonunuza başvuru sonucunuz 5 dakika içerisinde gönderilir.

Başvurunuz olumlu ise size özel tanımlanabilecek Kurtaran Hesap limitiniz cep telefonunuza SMS mesajı olarak gönderilir.

Bundan sonra tek yapmanız gereken size en yakın DenizBank Şubesine nüfus cüzdanı ile birlikte yerleşim belgeniz veya resmi faturanızla başvurmanız.

Exit mobile version