Banka kartı olanlar için duyuruldu: Halkbank 100 TL hediye edecek!

Halkbank kampanya duyurusunda bulundu. Kamu bankası 1 Temmuz – 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında seyahat, hava yolu, konaklama sektörlerinde yurt içi tüm Banka POS’larından yapılacak alışverişler için 100 TL’ye kadar ParafPara hediye ediyor.

Halkbank Paraf ile harcama yapacak olanlara hediye verecek. Banka yazılı açıklama ile seyahat, hava yolu, konaklama sektörlerinde yurt içi tüm Banka POS’larından yapılacak toplamda 1.000 TL ve üzeri harcamaya 50 TL ParafPara, toplamda yapılacak 2000 TL ve üzeri harcamaya 100 TL ParafPara verileceğini duyurdu. Kamu bankasının kampanyası 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak.

Kampanya detayları

Bir müşterinin asıl ve ek kartlarıyla birlikte kampanyadan kazanabileceği en fazla ParafPara tutarı 100 TL’dir.
Hedefe ulaşılan harcama hangi kart ile yapılırsa ParafPara ödülü o karta yansıtılmaktadır.

Kampanyaya Paraf, Parafly, sanal kartlar yapılan işlemler dahil olup, Parafree, Paraf Business/Paraf Esnaf/Paraf Kobi (ticari kartlar), HalkCard ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler kampanyaya dahil değildir.
Kampanya kapsamında yapılan işlemlerin iade ve iptal edilmesi durumunda, iptal ve iade edilen işlemler kampanyaya dahil edilmeyecektir.

Alışverişin yapıldığı iş yerinin, sistemde kayıtlı sektör bilgisinin doğru olmasının sorumluluğu iş yerine aittir.
Kazanılan ParafPara’lar, kazanım sağlanan işlemin, işyeri tarafından POS üzerinden yapılacak gün sonu işlemi aracılığıyla banka sistemine ulaşmasından bir sonraki gün sistem tarafından yüklenmektedir.

Kampanyadan kazanılan ParafParaların son kullanım tarihi 15 Eylül 2021 saat 21:59 olup, kullanılmayan ParafParalar 16 Eylül 2021 tarihinde geri alınacaktır

Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce Paraf Mobil uygulamasından kampanyanın HEMEN KATIL butonuna tıklanması gerekmektedir.

Exit mobile version