Banka kartı olanlara 1000 TL hediye: Şartlar açıklandı

Ziraat Bankası cazip yeni kampanyasıyla müşterilerini bir kez daha sevindiriyor. Ziraat Bankası kartına sahip kart sahipleri, 1 Mart - 30 Nisan tarihleri ​​arasında ENUYGUN mobil uygulaması üzerinden yapacakları otel rezervasyonlarında 1000 TL'ye varan indirimlerden yararlanabilecek. Bu özel teklif ve bundan nasıl yararlanabileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinin!

Kart Sahiplerine Yeni Kampanya

Ziraat Bankası yenilikçi kampanyalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor ve son kampanyaları da buna istisna teşkil etmiyor. Kart sahipleri artık bankanın ENUYGUN mobil uygulaması üzerinden yapacakları otel rezervasyonlarında önemli indirimlerden yararlanabilecek.

Kampanya detayları

ENUYGUN mobil uygulaması üzerinden 5.000 TL ve üzeri otel rezervasyonu yaptıran kart sahiplerine 500 TL, 10.000 TL ve üzeri rezervasyonlarda ise 1.000 TL indirim uygulanacaktır. Bu indirimler 1 Mart – 30 Nisan 2024 tarihleri ​​arasında yapılan rezervasyonlar için geçerlidir.

Şartlar ve koşullar

Bu kampanyadan yararlanabilmek için müşterilerin ENUYGUN mobil uygulaması üzerinden üyelik oluşturması gerekmektedir. Rezervasyon sırasında müşterilerin 5000 TL üzeri rezervasyonlarda 500 TL indirim için “OTEL500”, 10.000 TL üzeri rezervasyonlarda 1000 TL indirim için “OTEL1000” kodunu girmeleri gerekmektedir.

Önemli Detaylar:

Ziraat Bankası’nın son kampanyasıyla kart sahipleri, otel rezervasyonlarında önemli oranda tasarruf sağlayarak seyahati herkes için daha uygun ve erişilebilir hale getiriyor.

Exit mobile version