Ekonomi

Banka müjdeyi verdi: 1 Şubat tarihine kadar ödemelerinizi ücretsiz ve faizsiz gerçekleştirebilirsiniz!

Özel banka resmi internet sayfası üzerinden yaptığı duyuru ile 06 Ocak – 01 Şubat 2021 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisini tüm Denizbank Bireysel kredi kartları ve Bonus Business kredi kartı ile DenizKartım, DenizBank internet şubesi, mobil bankacılık, ATM, DenizBank iletişim merkezi ve şubeleri ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi www.gib.gov.tr üzerinden ücretsiz faizsiz 3 taksit ile gerçekleştirilebileceğini duyurdu.

Kamu ve özel bankalar corona virüsü salgını sonrası kampanya yarışına girdiler. Son olarak Denizbank müşterilerini sevindirecek bir açıklamada bulundu. Yapılan açıklamaya göre, 1 Şubat tarihine kadar, bireysel ve Bonus Business kredi kartları ile Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri ücretsiz ve faizsiz 3 taksit imkanı ile gerçekleştirilebileceği açıklandı.

06 Ocak – 01 Şubat 2021 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisini tüm Denizbank Bireysel kredi kartları ve Bonus Business kredi kartı ile DenizKartım, DenizBank internet şubesi, mobil bankacılık, ATM, DenizBank iletişim merkezi ve şubeleri ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi www.gib.gov.tr üzerinden ücretsiz faizsiz 3 taksit ile gerçekleştirebilirsiniz.

Bankadan yapılan açıklamaya göre kampanya detayları:

Taksit işlemini ertesi gün ekstrenizde görebilirsiniz.

DenizKartım uygulamasından MTV ödemesini ana sayfa üzerinden işlemler menüsüne girerek ödemeler sekmesinden yapabilirsiniz.

İşlemini internet bankacılığı üzerinden yapmak isteyen müşterilerimiz AçıkDeniz kaydınız olmasa bile www.denizbank.com/acikdeniz ‘den “Kartlı Giriş” butonuna tıkladıktan sonra, kart bilgileriniz ile AçıkDeniz’e giriş yaparak Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinizi yapabilirsiniz.

Bonus Business kartlarda müşteri başına en fazla 25 işlem taksitlendirilecektir. 25 işlemden sonraki ödemeler peşin olarak gerçekleşecektir.

Net kart, Tarım ve işletme kart ile yapılan işlemler dahil değildir.

Kampanyaya sanal kartlar ve ek kartlar dahildir. (Sadece şahıs şirketi Bonus Business kartlar için sanal kart oluşturulabilmektedir).

Kampanya tarihleri süresince peşin işlem yapılamayacaktır.

DenizBank bireysel kredi kartınız ve Bonus Business üzerinden motorlu taşıtlar vergi ödemeleriniz için otomatik ödeme talimatınızı DenizKartım uygulamasından, şubelerimizden, Açık Deniz internet bankacılığı veya 08502220800 İletişim Merkezi üzerinden verebilirsiniz.