Banka Promosyonunda Rekor! 30’ar Bin TL Ödeme Yapılacağı Duyuruldu!

Kamuda görevli personeller için yeni maaş promosyonu anlaşmaları yapılmaya devam ediyor. Aldığımız bilgilere göre son olarak Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) arasında yapılan promosyon anlaşmasına göre 7.500 personele 30 bin TL promosyon ödemesi yapılacak.

Türkiye’de hizmet veren kamu ve özel bankaların memur ve emeklilere yönelik vermiş olduğu promosyonlar ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Aldığımız son habere göre Uludağ Üniversitesi, bünyesinde görevli 7.500 çalışanına 30’ar bin TL promosyon ödemesi yapılacağını duyurdu. Yapılan anlaşmaya göre 30.000 TL’lik promosyon ödemeleri 15 Aralık 2022 tarihinde çalışanların hesaplarına yatırılacak.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Ahmet Saim Kılavuz, Rektör Yardımcıları Profesör Doktor Adem Doğangün, Profesör Doktor İrfan Kırışlıoğlu, Üniversite Genel Sekreteri Osman Dikmen, TEB Bölge Müdürlüğü Direktörü Ersin Sağlam, TEB Perakende Bankacılık Bölge Satış Müdürü Yunus Olgaç ve BUÜ Strateji Geliştirme Daire Başkanı Kamuran Üstün anlaşmaya katılanlar arasında yer aldı.

Uludağ Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Ahmet Saim Kılavuz, imza töreninde büyük bir üniversite olduklarını ve promosyon ödemeleri için yaklaşık bir ay önce ihaleye çıktıklarını aktardı.

İhale süreci ile ilgili değerlendirmede bulunan Profesör Doktor Ahmet Saim Kılavuz, “Çok sayıda banka temsilcisi açtığımız ihaleye katıldı. Yapılan müzakereler ve karşılıklı fedakarlıklar ile güzel bir noktaya geldik. Sonuçlara baktığımızda hepimiz için kazançlı bir durum olduğunu söyleyebiliriz. Akademik ve idari personelimize, tüm çalışanlarımıza ve bankamıza hayırlı olmasını diliyorum. Önceki bankamızla güzel bir çalışma dönemi geçirdik. Şimdi artık yeni dönemde yeni bir banka ile çalışacağız. Verimli bir süreç geçirmeyi temenni ediyorum” diye konuştu.

Yürütülen sürecin hızla tamamlanması konusunda fikir birliğine varılan görüşmelerde banka tarafından Üniversite kampüsü içerisinde bir şube açılmasının planlandığı da dile getirildi.

 

Exit mobile version