Bankacılık sektöründe flaş gelişme: O bankalar, geliri olmayan vatandaşlara da nakit desteği vereceklerin açıkladılar! Gelir belgesiz ihtiyaç kredisi

Yeni dönemde ekonomi piyasalarında ani yükselişlerin olması, Rusya- Ukrayna savaşının gündelik ürün fiyatlarına etkisi gibi faktörler çerçevesinde giderek pahalılaşan hayat şartları, vatandaşların bütçelerini zorlamaya başladı. Birçok vatandaş mevcut olumsuz koşullar sebebi ile banka kredilerine yönelmişken, gelir belgesi olmayan vatandaşlar nakit sıkışıklığı içerisinde zorluk çekmeye devam ettiler.

Enpara, Fibabanka ve Akbank gelir belgesi beyanı yapamadığı için bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerinden yararlanamayan ve buna bağlı olarak da nakit ihtiyaçları günden güne artan ülke vatandaşları için özel olarak bir kampanya geliştirdiklerini duyurdular. Bankaların yeni dönem ihtiyaç kredisi hizmetlerine ilişkin ayrıntılar, resmi internet sitelerinde yayınlandı.

Fibabanka Gelirsiz İhtiyaç Kredisi 2022

Geliştirdiği hizmetler ile öne çıkmayı başaran özel bankalardan biri olan Fibabanka, yeni dönemde bankacılık sektöründe yankı uyandıran gelirsiz ihtiyaç kredisi hizmetini açıkladı. Bankanın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan hizmet haberine göre azami vade sayısının 36 ay, aylık faiz oranının ise ortalama yüzde 2,07 olduğu bilgisi kaydedildi.

Fibabanka’nın gelirsiz kredi hizmetinden 15 bin TL’lik nakit desteği almak isteyen vatandaşlar için ödenecek aylık taksit tutarı, 634,68 TL olarak hesaplandı.

Enpara Gelirsiz İhtiyaç Kredisi 2022

Şubesiz bankacılık alanının öncüsü olan Enpara, yeni dönemde hizmetlerine bir yenisini ekleyerek geliri olmayan vatandaşlara da nakit desteği sağlayacağını açıkladı. Bankanın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan hizmet haberine göre azami vade sayısının 36 ay, aylık faiz oranının ise ortalama yüzde 2,29 olduğu bilgisi kaydedildi.

Enpara’nın gelirsiz kredi hizmetinden 15 bin TL’lik nakit desteği almak isteyen vatandaşlar için ödenecek aylık taksit tutarı 661,47 TL olarak belirlendi.

Akbank Gelirsiz İhtiyaç Kredisi 2022

Akbank da yeni dönemde gelirsiz ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıklayan bankalardan biri oldu. Bankanın resmi internet sitesinde yayınlanmış olan hizmet haberine göre azami vade sayısının 36 ay, aylık faiz oranının ise ortalama yüzde 1,9 olduğu bilgisi kaydedildi.

Akbank’ın gelirsiz ihtiyaç kredisi hizmetinden 15 bin TL’lik nakit desteği almak isteyen vatandaşlar için ödenecek aylık taksit tutarı 615,28 TL olarak belirlendi.

Exit mobile version