Bankacılık sektöründe ralli başladı: TEB, Akbank ve Yapı Kredi Bankası yeni müşterileri için geliştirmiş oldukları eşsiz hizmetleri paylaştı

Yeni dönemde giderek daha da zorlayıcı bir hale gelen ekonomik şartlar, vatandaşların nakde olan ihtiyaçlarının artmasına neden olurken bankalar arasında rekabetin de kızışmasına sebep oldu. En avantajlı kampanyayı geliştirerek müşteri sayısını arttırmak isteyen bankalar, güncel kampanyalarının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştılar.

Akbank’tan Yeni Müşterilerine Hoş Geldin Faizi!

Yeni dönemde mevcut müşterileri için geliştirmiş olduğu kredi hizmetleri ve diğer kategorik kampanyaları ile dikkat çekmeyi başarmış olan Akbank, bu kez de yeni müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu bir kampanya ile gündeme gelmeyi başardı. Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre Akbank Mobil uygulaması aracılığı ile ilk kez Akbank’lı olan tüm yeni müşterilerin 32-35 gün vadede ki tüm yatırımlarına yüksek oranlı hoş geldi faizi verileceğinin bilgisi kaydedildi.

TEB’ten Yeni Müşterilerine 150 TL’lik Fatura İadesi!

Türkiye Ekonomi Bankası da yeni dönemde ilk kez TEB’li olan müşterilerine hoş geldin hediyesi vereceğini açıklayan bankalardan biri oldu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre Sodexo kullanıcılarının Sodexo Club’tan alacakları davet kodu aracılığı ile CepteTEB’e kayıt olmaları ve elektrik faturaları için otomatik fatura ödeme talimatı vermeleri durumunda aylık 50 TL, toplamda 150 TL para iadesinin yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Yapı Kredi Bankası’ndan Yeni Müşterilerine Anında Faizsiz Nakit Desteği!

Geliştirdiği avantajlı kampanyalar sayesinde dikkat çekmeyi başaran bir diğer banka olan Yapı Kredi Bankası, yeni dönemin zorlu ekonomik şartlarına karşın yeni müşterilerine hoş geldin hediyesi vereceği yeni kampanyasını duyurdu.

Yapı Kredi Bankası, 30 Nisan tarihine kadar mobil uygulaması aracılığı ile banka bünyesine dahil olan ve 15 gün içerisinde kredi kartı başvurusu yapan tüm yeni müşterilerine, 31 Mayıs tarihine kadar faizsiz taksitli nakit avans hizmeti sunacağını açıkladı.

Exit mobile version