Ekonomi

Bankacılık sektöründe rekabet kızıştı! Kefilsiz teminatsız ihtiyaç kredisi hizmetleri, vatandaşlara duyuruldu! Vakıfbank ve TEB 100 bin TL’lik destek paketlerini açıkladı!

Geçtiğimiz yılın aralık ayından itibaren yükselen hizmet fiyatları, yeni dönemde Rusya- Ukrayna savaşının ortaya çıkması ile birlikte tavan fiyatlara ulaştı. Bankalar, yeni dönemde yaşanan gelişmelerden ötürü nakit desteğine ihtiyacı olan vatandaşlar için oldukça cazip teklifler ile banka şubelerine bile gitmeye gerek kalmadan, kefilsiz teminatsız başvuru yapılabilecek olan kredi hizmetlerini duyurdu. Bu hizmet başlığına son olarak, Türkiye Ekonomi Bankası ve Vakıfbank dahil oldu.

Bankalardan 3 Ay Ödeme Ertelemeli Nakit Desteği!

Yeni dönemde giderek pahalılaşan hayat şartlarına karşı vatandaşın yanında olduğunu gösteren Türkiye Ekonomi Bankası ve Vakıfbank, farklı limitlerde ihtiyaç kredisi hizmetleri için taksit ödemelerine 3 ay ertelemeli olarak başlanabileceğini duyurdu.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

Kamu bankalarından biri olarak hizmet vermeye devam eden Vakıfbank, yeni dönemde nakit ihtiyacı olan vatandaşlara 125 bin TL’ye kadar destek olacak hizmetini açıkladı. Banka söz konusu hizmeti için azami vade sayısını 36, aylık faiz oranını ise yüzde 1,55 olarak belirledi. Ayrıca banka, kredi taksitleri için 3 ayda bir ödeme fırsatı sunduğunu da ilan etti.

Bankanın söz konusu ihtiyaç kredisi hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların cep telefonlarının mesajlar bölümünden sırası ile KREDI, T.C. kimlik numarası, doğum tarihi, aylık gelir bilgilerini yazmaları ve 5724’e kısa SMS göndererek başvuru yapmaları gerekiyor.

Türkiye Ekonomi Bankası İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

Yeni dönemde vatandaşlara, kefilsiz teminatsız ihtiyaç kredisi hizmeti sunacağını açıklayan bankalardan biri de Türkiye Ekonomi Bankası oldu. Banka söz konusu hizmeti için kredi üst sınırını 100 bin TL, azami vade sayısını 36 ay ve aylık faiz oranını yüzde 1,85 olarak belirledi. Bankanın ayrıcalıklı kredi hizmetinden yararlanmak için CepteTEB uygulamasından, online olarak kredi başvurusu yapılması gerekiyor.