Ekonomi

Bankacılık sektöründen güzel haberler gelmeye devam ediyor! 20.000 TL nakit para ödemesi yapılacak

Son dönemlerde yaşanılan ekonomik sıkıntılar ve artış gösteren enflasyon oranları vatandaşların çeşitli maddi sorunlar ile karşılaşmasına yol açıyor. Vatandaşlar çareyi bankalarda arasa da yükselen faiz oranları karşısında çözüm yolu bulmak zor hale geliyor. Faizlerin bu kadar arttığı bir dönemde bankacılık sektöründen dikkat çekici bir haber geldi.

Sektörde yer alan Burgan Bank, gözleri üzerine çeken güzel bir kampanya düzenledi. Faizlerin en yüksek seviyelerde gezdiği bu dönemde sunulan imkanlar, vatandaşların ihtiyaçlarına güzel bir dönüş sağladı. Dijital Bankacılık bölümünde kredi kampanyası düzenlenerek finansal destek sağlanacak.

Kredi İhtiyaçlarına Muhteşem Kampanya

Geride bırakılan pandemi sürecinden sonra maddi açıdan toparlanmak oldukça güç bir hal almaya başladı. Dünya genelinde yaşanılan sıkıntılar, ülkeyi de etkiledi. Vatandaşlar birbirinden farklı maddi sorunlar ile uğraşırken nasıl bir çözüm yolu tercih etmesi gerektiğine karar veremiyor. Kredi ve kredi kartı kullanımları oransal olarak artsa da yüksek limitli kredi kullanımları oldukça az. Yüksek faiz oranları nedeniyle herhangi bir kredi çekme durumu söz konusu olamıyor.

Yüksek enflasyon dünyayı etkilerken, Merkez Bankası farklı bir strateji tercih etti. Uzun süredir faiz artırım kararları ABD Merkez Bankası tarafından paylaşılırken, son dönemlerde daha sakin bir sürece girileceğine işaret ediyor. Açıklamaları bu yönde olsa da tam tersi bir politika izlediği de görülüyor. Aylar süren faiz indirim tartışmalarından sonra Merkez Bankası faiz yükseltmeye başladı. Yaşanılan dalgalanmalar, bankacılık sektörünü etkiliyor. Maddi sıkıntılar yaşayan tüketiciler, Ocak 2024 bağış toplama kampanyasını takibe aldı. Dijital banka tarafından yapılan açıklamalar, tüketiciyi sevindirdi.

On Bank’tan Tüketici Kredisi Teklifi

Burgan Bank’ın şubesi olarak hizmet veren On Bank, ay sonuna kadar devam edecek güzel bir teklif sundu. Dijital banka olarak hizmet sunan On Bank, yeni yılda tüketicileri mutlu edecek kampanyalar hazırladı. Müşterileri için 20 bin TL’ye kadar olan nakit taleplerinde düşük faizler uygulanacak. Vade olarak 6 ay sınırı olduğu da yapılan açıklamalar arasında yer alıyor.

On Bank tarafından sunulan tekliften faydalanabilmek için internet sitesi ya da mobil uygulaması kullanılabilir. Ocak ayı ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında sunulan kredi tutarı 20 bin TL olurken, faiz oranı yüzde 0,98 olarak belirlendi.