Ekonomi

Bankacılık sektörüne TEB ve Vakıfbank darbesi: 3 ay ertelemeli, 125 bin limitli nakit desteği paketi açıklandı! Başvuran herkesin hesabına anında yüklenecek!

Altın piyasası, döviz kuru, Rusya- Ukrayna savaşı derken gündelik hayatta satın alınan bütün hizmetlere yüksek oranlı zamlar uygulanmaya başladı. Yeni dönemde bütçesini rahatlatmak ve ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile akit desteği almak isteyenlerin yardımına, Türkiye Ekonomi Bankası ve Vakıfbank koştu. İki banka, vatandaşların yüzünü güldüren 125 bin TL limitli ihtiyaç kredisi hizmetlerini başvurulara açtı!

TEB Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi 2022

Yeni yıla girilmesi ile birlikte duyurmuş olduğu emekli promosyonu ve diğer emekli kredileri ile tüm dikkatleri üzerine toplamayı başaran Türkiye Ekonomi Bankası, bu kez de temel ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile nakit desteğine ihtiyacı olan vatandaşların yüzünü güldürdü. Banka, başvuran herkese 125 bin TL’ye kadar nakit ödeme sağlayacağını ilan etti.

Türkiye Ekonomi Bankası’nın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan ihtiyaç kredisi hizmetinden 50 bin TL’ye kadar nakit desteği almak isteyenler için azami vade sayısı 24 ay, 50 bin TL ve üzeri tutarlarda nakit desteği almak isteyenler için ise azami vade sayısı 36 ay olarak belirlendi. Ayrıca banka yüzde 1,85 olarak belirlemiş olduğu faiz oranı ile kredi taksitlerinin 3 ay ertelemeli olarak ödenmeye başlanacağını duyurdu.

Kamu Bankasından İhtiyaç Kredisi Hizmeti!

Ülkenin köklü kamu bankalarından biri olan Vakıfbank, vatandaşların 50 bin TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçları için 36 ay vadeli, 50 bin TL ve üzeri tutarlarda olan nakit ihtiyaçları ise 24 ay vadeli kredi hizmetini başvuruya açtı. Kredi üst limitini 125 bin TL olarak belirleyen banka, aylık faiz oranını yüzde 1,55 olarak duyurdu.

İhtiyaç Kredisi Başvurusu 2022

TEB’in ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen vatandaşların CepteTEB uygulamasından, Vakıfbank’ın ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen vatandaşların ise bankanın internet bankacılığı ya da bankanın mobil uygulamasından başvuru yapmaları gerekmektedir.