Ekonomi

Bankada sıra beklemeden, evrak toplamadan nakde ulaşmak isteyenlerin dikkatine: Türkiye İş Bankası, Akbank ve Aktifbank’ta SMS kredisi dönemi başladı!

Artan nakit ihtiyaçları sebebi ile çıkmazda olan vatandaşlara bir de banka sıralarında vakit kaybettirmek istemeyen Türkiye İş Bankası, Akbank ve Aktifbank, SMS kredisi dönemini resmen başlattı.

Aktifbank SMS Kredisi Kampanyası 2022

Aktifbank yeni dönemde geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyalarının arasına SMS kredisi hizmetini de eklediğini duyurdu. Aktifbank’ın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan yeni ihtiyaç kredisi kampanyasına göre KREDI, T.C. kimlik no bilgilerini aralarında birer boşluk bırakarak 3050’ye kısa mesaj gönderen herkesin başvurusunun değerlendirileceği bildirildi.

Aktifbank yüzde 2,99 faiz oranı, 36 ay azami vade karşılığında çekilecek olan 15 bin TL’lik kredinin aylık geri ödeme tutarını, 748,64 TL olarak hesapladı.

Akbank SMS Kredisi Kampanyası 2022

Yeni dönemde SMS kredisi hizmeti sunacağını duyuran bankalardan biri de Akbank oldu. Banka Kredi, T.C. kimlik no bilgilerini aralarında birer boşluk bırakarak 4425’e gönderen herkesin başvurusunu değerlendireceğini bildirdi.

Akbank SMS kredisi hizmeti aracılığı ile yüzde 1,92 faiz oranı ve 36 ay vade karşılığında sunacağı 15 bin TL’lik nakit hizmetinin aylık ödeme tutarını, 621,10 TL olarak hesapladı.

Türkiye İş Bankası SMS Kredisi Kampanyası 2022

Türkiye İş Bankası da SMS kredisi hizmeti sunacağını açıklayan özel bankalardan birisi oldu. Banka NAKİT, T.C. kimlik no, kredi tutarı, doğum tarihi bilgilerini aralarında birer boşluk bırakarak 4402’ye gönderen herkesin başvurusunu değerlendireceğini bildirdi.

Türkiye İş Bankası SMS kredisi hizmeti aracılığı ile yüzde 1,9 faiz oranı ve 36 ay vade karşılığında sunacak olduğu 15 bin TL’lik nakit hizmetinin aylık ödeme tutarını, 615,28 TL olarak hesapladı.