EkonomiGündem

Bankadan flaş açıklama: Şubeye gitme zorunluluğu yok! 100 TL iade edilecek

Bankadan flaş bir açıklama geldi. Kuveyt Türk Bankası duyuruda bulunarak bilgilendirme yaptı. Bankadan yapılan açıklamada, şubeye gitmeye gerek kalmadan görüntülü görüşmeyle banka müşterisi olan herkesin kampanyaya katılabileceği belirtildi.

Kuveyt Türk Bankası’ndan alınan bilgilere göre, Kuveyt Türk Mobil’den görüntülü görüşmeyle müşteri olan herkese 100 TL’lik Sağlam Nakit kart harcamasına 100 TL harcama iadesi hediye edilecek. Kampanyanın 31 Ekim’e kadar geçerli olacağı vurgulandı.

KUVEYT TÜRK BANKASI KAMPANYASININ KOŞULLARI;

Kuveyt Türk Bankası’ndan kampanya açıklaması geldi. Banka, kampanyaya katılan müşterilerine 100 TL para iadesi yapılacağını belirterek şu ifadeleri kullandı;

Kampanyadan 1 Temmuz 2022 – 31 Ekim 2022 tarihleri arasında görüntülü görüşme ile hesap açan bireysel müşteriler, şahıs firmaları ve çiftçiler faydalanabilir.

Kampanyadan faydalanabilmek için hesap açılış sürecimizin ilk adımında yer alan ticari elektronik ileti gönderilmesine onay verilmesi gerekmektedir.

Kampanya kapsamında 31 Ekim 2022 sonuna kadar ilk kez -tek seferde- yapılacak 100 TL ve üzeri Sağlam Nakit Kart harcamasıyla 100 TL’lik harcama iadesi kazanılır.

Kampanyadan faydalanılabilmesi için 100 TL harcamanın hesap açılışının üzerinden en az 1 gün geçtikten sonra yapılması gerekmektedir.

Müşteriler bu kampanyadan bir kez faydalanabilir.

Kampanyaya katılım 30.000 kişi ile sınırlıdır.

Diğer kampanyalarla birleştirilemez.

Kuveyt Türk, önceden haber vermeden kampanya koşullarında değişiklik yapabilir ya da kampanyayı sonlandırabilir.